Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinek hány éves koráig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek hány éves koráig kell elérnie a saját ingatlan vásárlást?

Figyelt kérdés
25,30 ?
2023. febr. 3. 11:10
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
69%
Amikorra sikerül neki, nincs erre előírás. 🤦‍♀️
2023. febr. 3. 11:13
 2/34 anonim ***** válasza:
55%
Nem kotelezo ez, alberlo is lehet egesz eleteben csak ne anyuci alatt eljen
2023. febr. 3. 11:13
 3/34 A kérdező kommentje:
És aki 30-35 éves de albérletben van egyedül. Az hogy csajozzon mikor 10 nőből 9 nél kuka azonnal mert nincs lakása?
2023. febr. 3. 11:17
 4/34 anonim ***** válasza:
57%
Az ilyen nővel nem is akarnék együtt lenni, aki csak a p.náját rakja bele a kapcsolatba és csak bele akar ülni a jóba.
2023. febr. 3. 11:17
 5/34 anonim ***** válasza:
0%
A sarmjaval
2023. febr. 3. 11:22
 6/34 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, ne haragudj, de én nem hiszem el, hogy kb. minden nő rögtön kérdezi, és ha mondod, hogy nem saját, akkor meg ki is offol. Ez megint a szokásos sirám, meg hogy milyen aranyásók a nők. Nem, a nők nagyon nagy többsége leszarja, más gond van veled.
2023. febr. 3. 11:30
 7/34 anonim ***** válasza:
3%
Kérdező, csak nem a megfelelő nőket fogtad ki eddig. A mai világban ilyen ingatlanárak mellett simán előfordul hogy ebben a korban nincs még saját. Baj maximum akkor van ha valaki a szülei nyakán él és nem akar különválni, önállósodni.
2023. febr. 3. 11:30
 8/34 anonim ***** válasza:
9%

Ó, miattam senki ne vegyen lakást. :D Nekem ez nem szempont. Ha viszont az a kérdés, hogy mennyi idő alatt összeszedni ma egy ház árát úgy, hogy ha nem is tehermentes, eljuss odáig, hogy benne tudj lakni, akkor...

Magamból indulok ki:

Ha a szüleim nem segítettek volna anyagilag, nagyjából havonta átlagosan olyan 100-150 000 ftot tudtam volna félretenni havonta minden egyéb kiadásom mellett a legrosszabb időkben (albérlet, tanulás, dolgok amik az életbenmaradáshoz kellenek (fizikailag és lelkileg is)), szóval legyen évente 1.5 MFt.

Alapvetően mostanra jól keresek, hogy egy klasszikust idézzek: én áldoztam ezért (és végigtapostam 5 év egyetemet többnyire munka mellett), de arról nem vagyok hajlandó lemondani, hogy felnőtt emberként legyen privát szférám, úgyhogy az albérlet nálam magától értetődő volt, akkor is, ha megtépázott anyagilag.

Egy átlagos lakás ára Budapesten kb 30 millió forint, én nyilván nem terveztem innen elmenni, mostanában nézegettem is konkrétan hirdetéseket (szeretném a mostanit beforgatni egy nagyobba), 30 millió forintért már láttam hasonló lakásokat, mint amit örököltem. Semmi luxus, csak egy jó alap.

Reálisan a lakbérem nagyjából 15 millió forintos kölcsön törlesztőrészletének felel meg, szóval 15 millió forintot érdemes lett volna előteremtenem.

Egy megfelelő befektetési konstrukció mellett (amivel alacsony kockázattal jár némi kamat az évek során) azt mondanám, hogy ha valaki 22-23 éve korában elkezd dolgozni főállásban és gyűjteni (ez mondjuk egy alapszakos papír megszerzése után reális időpont), akkor az a reális, hogy az első kislakását leghamarabb 30, de inkább 35 évesen veszi meg, hitelre.

Szívesen!

2023. febr. 3. 11:37
 9/34 anonim ***** válasza:
0%
20. Nagyon sok ember kap lakást amikor felnőtté válik.
2023. febr. 3. 11:38
 10/34 anonim ***** válasza:
0%
Felelt*
2023. febr. 3. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!