Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinek hány éves koráig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinek hány éves koráig kell elérnie a saját ingatlan vásárlást?

Figyelt kérdés
25,30 ?
2023. febr. 3. 11:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
23%

30

Ha egy férfinek 30 évesen nincs saját háza/lakása, az nálam erdejtelen

2023. febr. 3. 11:41
 12/34 anonim ***** válasza:
77%
Csajozashoz egy alberlet is eleg, szamtalan pelda van ra. Meg arra is van csomo pelda, hogy a sajat hazzal rendelkezo mimoza sem sikeres. Nem a lakastol lesz csajod, es annak hianya sem akadalyoz meg semmiben.
2023. febr. 3. 11:52
 13/34 anonim ***** válasza:
71%
Kene egy incel kategoria gyakorira
2023. febr. 3. 11:54
 14/34 anonim ***** válasza:
62%

A magyarok téglával a gyomrukban születnek. Sok országban csak nyugdíjazáskor vesznek saját lakást, addig úgyis menni kell a meló után.

Albi se szégyen, ha látszik hogy az otthonoddá tetted, rend van, tisztaság, jól karbantartod.

2023. febr. 3. 12:23
 15/34 anonim ***** válasza:
67%
én 10 és fél évesen kaptam az első lakásomat bár egyedül még nem tudtam lakni benne. Nem is volt nagy szám, lényegében kis garzon, de kezdetnek jó volt. Ma már üzletszerűen utazom ingatlanokban, és bár nem mindegyik van az én nevemen, ez nem akadályoz meg abban, hogy pl kiadjam.
2023. febr. 3. 12:31
 16/34 anonim ***** válasza:
42%
30-35 kozott illik. Ez gyakorlatilag az osszes ismerosomnek megy vagy ment, akik efelett nem sajatban elnek, azok alapbol olyan szar korulmenyek kozott elnek, ami ugye eleve kizarja, hogy kapcsolatot akarjak veluk kezdeni. (Tanulatlanok, szar melo, butak.)
2023. febr. 3. 12:38
 17/34 anonim ***** válasza:
15%

Én 28 évesen vettem családi segítséggel. (50% családi segítség, 25% saját félretett pénz, 25% hitel)

Enélkül biztos meg lennék lőve. A legtöbb korombeli ismerősömnek nem tudom hogy lesz saját lakása, nemhogy 30 vagy 35 éves korra, hanem 50-re.

2023. febr. 3. 13:02
 18/34 anonim ***** válasza:
65%
Legkésőbb mire megy oviba
2023. febr. 3. 13:10
 19/34 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy miért pontozgatjátok le azokat a válaszokat, ahol írnak konkrét kort? A többség azt írta, hogy kb mikor reális/mikor kerül leghamarabb elérhető távlatba a lakásvásárlás, nem azt, hogy mikor KELL.

5 év alatt összeszedtem 10 millió forintot úgy, hogy nem bérleményben laktam 10-15 év alatt az is képes rá, aki annyival többet költ.

Ez abszolút reális.

Annyi agyatok meg lehetne, hogy nem nőknek vesztek lakást, hanem magatoknak. Épp ezért, nem KELL, hanem REÁLIS, hogy 30-40 éves kora között megengedhet magának egy ingatlant az, aki 20 körül már gondol a jövőjére.

2023. febr. 3. 13:13
 20/34 anonim ***** válasza:
79%

A legtöbb férfi, akihez volt közöm, nem saját lakásban lakott, hanem kolis volt vagy albis.

Ennek ellenére én lettem lekoppintva, mert ők még élni akarnak. :)))

Gondolom a kérdezővel is hasonló a helyzet, toronyóra kellene láncostól, csak túl magasan van a léc a realitásvesztett álmaihoz.

2023. febr. 3. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!