Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albérletben élve (saját ingatlanra gyűjtve) mekkora nettó fizetés mellett vágnátok bele a családalapításba?
Nem is értem az ilyen kérdéseket. A családalapítás jelenleg Magyarországon nem elviszi, hanem jelentősen megnöveli a jövedelmeket.
Pl.most februárban nettó 700 ezer forint adóvisszatérítés. Az meg tudja dobni a megtakarítást.
De gyerekkel nem is kell ingatlanra gyűjteni. Ott a CSOK arra megveszed a házat, és a felújítás költségeit is visszafizeti a kormány.
Itt csak azok szopnak, akonek nincs gyerekük.
Úgyhogy minél hamarabb.
"De gyerekkel nem is kell ingatlanra gyűjteni. Ott a CSOK arra megveszed a házat, és a felújítás költségeit is visszafizeti a kormány."
Persze :D A 3 gyermekes 2,5 milliós csokból hol veszel te bármit? A 10 milliós csok meg csak új lakásra jár, amellé akkor kell még másik 30-49 millio :D
Én amúgy a 4-essel értek egyet. Mi is ezért vállaltunk csak 30 évesen gyereket, ha hamarabb tettük volna, szerintem azóta sem lesz lakásunk.
Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de piszok nehéz. Amit nem szedsz össze gyerek előtt, az gyerekkel sokszor annyi időbe és munkába fog kerülni.
Sajnos így van, ahogy írják.
Ha eddig nem jött össze, akkor gyerek mellett még neccesebb.
Nekünk a havi gyógyszer kiadásunk 2 gyerek mellett most 50 ezer és sima megfázás, köhögés, hasmenés volt.
Plusz tápszerrel kell etetni a kicsit, az megint egy 20 ezer.
Hát nálunk egy új lakás 50 milla minimum. Az a 10 millió semmit nem ér, na meg kell önerő is!
A gyerek nem olcsó! Méghogy több pénz lesz ha van gyerek...
Egy 600ezerből már elvan az ember.
N 30
9.. A szerelemből nem lesz lakhatás, kaja ésatobbi.
Vagy mit mondasz a főbérlőnek? Fizetés nap...jajj szerelmes vagyok, erre a tulaj jajj de jó nem kell fizetni! Vagy mi?
Kell egy normálisabb anyagi háttér. Egy gyerek pénzbe kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!