Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők, mennyire elvárás az hogy egy fiatal férfinek legyen saját ingatlanja, meg autója?
Idősektől hallottam azt hogy régebben a férfi "vitte" az ingatlant a házasságba a nő bedig a berendezéseket.
A mai világban már nem ez van szerintem.
De ha van egy férfinak ingatlanja az előnnyel indul? Meg ha együtt vagytok akkor féltékenyek vagytok rá ha más nővel beszélget, amiatt hogy elveszi előled más a jó anyagi helyzete miatt?
Nekem semennyire, amikor osszejottem a legutobbi exemmel,kocsija sem volt(azota van, de nyilvan nem ezert szerettem) es albiban lakik. Nekem van lakasom.
Sosem neztem ezt.
Es gyerekes anyuka se vagyok :
Ha mas novel beszelget, nem mindegy hogyan..de biztos nem attol felek,hogy a vagyon kell a masik nonek, ez mekkora kretenseg xD
Az,hogy megcsal testileg vagy erzelmileg,na az erdekel, ahogy erzelmileg megcsalt az exem is, tok mindegy,hogy volt-e lakasa vagy autoja :)
Egyik paromnak sem volt saját autója vagy haza. A mostani párommal albérletben lakunk másfél éve, most örökölt egy lakást, de erről nem tudtam, most derült ki. Értelemszerűen öt sem ezért választottam.
24B
Nekem van lakásom 20 éves korom óta, amit a szüleim vettek nekem.
Sajnos volt olyan, aki az anyagi javaimra utazott és arra, hogy itt lakhasson velem, mert semmije nem volt. Köszönöm, egyszer elég volt.
Ezért igen, nyugodtabb vagyok, ha neki is van lakása vagy fenn tud tartani egy albérletet egyedül, mert manapság ez elég nehéz, úgyhogy akkor biztos nem templom egere.
Autója az legyen.
Nem előny, mert konkrétan, ha ezek közül egyik sincs, akkor szóba se állok vele, szóval inkább alap.
Gyks férfiak szerint csak olyan kapcsolat létezik ahol a férfi nettó 800at keres, saját hitel nélküli ingatlanja van , és sajat repulővel jàr dolgozni
A gyk mindig kivétel többdiplomàs felhasznàlók mindig kivètel
🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!