Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen gyakran várjátok el, hogy a párotok meglepjen wellness hétvégékkel, fine dininggal stb?
#8: aha, persze. A szavaid nem ezt mutatják.
Nyilván jelentős élettapasztalatod van 18 évesen. Nyilván te pontosan tudod, kik élnek kifelé és ki nem. Nyilván _mindenki_ aki rendes éttermekbe meg wellnessre jár, az fotózkodik és megosztja. És nyilván tök normális pasid/kapcsolatod van, ha te unatkozol mellette (pl egy wellnessben, ahova, ha esetleg nem tudtad, nem csak a szauna meg a jacuzzi miatt megy az ember lánya...)
De majd, talán, ha idősebb és tapasztaltabb leszel, megtudod, hogy a wellness meg az étterem nem a burzsujkodásról szól, és nincs benne semmi rongyrázás. Talán, a tapasztalattal jön egy kis intelligencia és bölcsesség is, és nem leszel ennyire felszínes és tudatlanka...
Sok sikert, kívánom, hogy így legyen.
26 éves vagyok és engem is untat a wellness, ez nyugger program. Évente egyszer elmegyek 2 napra, az nekem bőven elég.
Inkább a tengerpartra vigyen el a pasi mondjuk Los Angelesbe😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!