Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen gyakran várjátok el, hogy a párotok meglepjen wellness hétvégékkel, fine dininggal stb?
Off de sose értettem mi a gond azzal hogy valaki leírta hogy számára unalmas xy dolog. Mennyire kell fruszráltnak lenni hogy azonnal fröcsögve neki ess emiatt a másiknak, és próbáld lenyomni. Komolyan nem értem az ilyen embereket mint 6-os..
On: Nálam nem elvárás a havi wellness. Évente el szoktunk menni, jól tud esni, de én egy kiadós kirándulásnak, szabadtéri programnak sátorozásnak jobban tudok örülni. Valakinek ez lehet az unalmas, én ezt élvezem. De nekem eleve olyan a hobbim is ami szabad ég alatt végezhető.
Fine dining? :) LOL!
Az összes magyar csillagos éttembern voltam, és pár külföldiben is. Akik azt mondják, hogy rendszeresen legyen ilyen program, azok sem Mo-n, sem máshol nem nagyon jártak ilyen helyen :) Ezek nem arról szólnak, hogy havonta többször elmegyünk, a legolcsóbb helyek árazása sem errefelé mutat :) Persze, itt a GYK-n mindenki ilyen helyekre mászkál, csak tudnám, hogy miért nem lehetetlen asztalt foglalni, ha ekkora tömeg van
Huh, most nagyon kerekedik a szemem... Engem az életben egyszer vitt el az egyik gyerekem apja egy wellness hétvégére (ahova a gyereket is vittük) és egyszer vitt el az egyik pasim egy viszonylag drágább helyre ebédelni (mondjuk baromi jó volt).
Itt csupa ilyen pénzes hapsival rendelkező nő van?
Mondjuk lehet, hogy a háziasszonyok otthon éppen saját készítésű kenyeret gyúrnak meg a sokadik mosást teszik be.
SOHA.
Nem szeretem a fine dinningot, alapból étterembe menni se. WelLnessezni meg leszervezzük együtt, nem kell meglepnie vele.
Vmi apró romantikus meglepetés aranyos! De ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!