Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal nők, mennyire elvárás az hogy egy fiatal férfinek legyen saját ingatlanja, meg autója?
Idősektől hallottam azt hogy régebben a férfi "vitte" az ingatlant a házasságba a nő bedig a berendezéseket.
A mai világban már nem ez van szerintem.
De ha van egy férfinak ingatlanja az előnnyel indul? Meg ha együtt vagytok akkor féltékenyek vagytok rá ha más nővel beszélget, amiatt hogy elveszi előled más a jó anyagi helyzete miatt?
Ha elvárás lenne a saját ingatlan, akkor a fiatalok kb 1-2%-a lenne kapcsolatban. Hülye kérdés.
Az autó szerintem max akkor elvárás ha olyan a környék hogy nem igazán van tömegközlekedés.
#10es voltam , kedvenc gyks aranyköpèseim:
Azt várja hogy csinàld meg kutyába - ...a kérdés leszbikus nők tettèk fel
Nettó 800 ezer elég egy nőnek? - napi szinten
Insta csaj belinkelve - vajon mennyi pénz kell egy ilyen nőnek? , szinten napi szinten
iPhone 14-el lehet csajozni, zsebből fizette? - jó Istenke gyere le
Ezeknek a kerdezőnek sajnos szavazati joguk is van.
A fajtám nagyon jól àtlàtja,hogy lúzerek gyülekezete van itt, trollkodni járok fel max.
Megorokoltem a nagyim lakasat es autom is van.
Annyit varok el a pasitol h kepes legyen a sajat eletett finanszirozni. Ha ugy alakul h nalam lakunk akkor a rezsi es a tobbi ilyen koltseg felet tudja allni. Ha az en autommal megyunk akkor a benzin felet.
Ha nala lakunk akkor termeszetesen a koltsegek fele az enyem.
Egyebirant nem erdekel mennyit keres van e lakasa autoja.
Ha van jo ha nincs az sem baj.
Az erdekel h mikent kezeli a penzet. Elszorja 5nap alatt aztan vajaskenyer vagy be tudja osztani? Esetleg felretesz a jovora. Ez fontosabb mint h van a lakasa autoja ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!