35 felett ha valakinek nincs saját lakása az annyit is ér?
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 08:55
61/64 anonim válasza:
55:
Amúgy a beszélgetésünk így volt:
-"Hova lett ez a pénz? Mire költötted el, ha semmi sem maradt belőle?"
- "10 év alatt 28 millió, van 10 millió megtakarítása, 18-at felélt (1,8 M/év, az havi 150 000 Ft). Persze lehet kevesebb jövedelme is, és dolgozhat mondjuk csak 9 éve."
62/64 anonim válasza:
56: Tudom, OFF, de azért ezek szerint ott van egy vagy több 5 év alatti gyerek, vagy csak egy vissza nem fizetett hitel, ami mellett elköteleződött anno ugye, ezeket elvállalta, de nem vállal értük felelősséget, akkor vigyázzál ezzel az emberrel!
63/64 anonim válasza:
"Nem cigizek/iszok/drogozok. De mindegy :)"
Ebben az esetben viszont még nagyobb a kérdőjel, hogy mégis hová lettek az általad megkeresett milliók??
64/64 anonim válasza:
#60: ha jol tudom nem lehet meg egyszer megigenyelni
#62: nem szuletett a hiteligenyles ota kozos gyerekuk. Elotte igen, 2015ben. Jelenleg 126ezer a torleszto (mivel elvaltak, elotte 40 volt) es 900ezer a visszafizetendo kamattamogatas. Ezt felesben fizetik a volt asszonnyal.
56.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!