Csak nekem esik le az állam, amikor azt látom, hogy valaki ebben az országban huszonévesen saját lakással rendelkezik, a párjával kéthetente megengedhet egy drága éttermet, automatizált okosotthona van, ketten összesen másfél millió felett keresnek?
Azért mert neked semmid nincs, másnak még lehet jó élete.Nekem is volt önerőből kertes házam, autóm magyarban, de már nem ott élek, kijöttem nyugat-európába.
Itt is csináltam két vállalkozást, két év volt mire kitermeltem a házam árát,itt.
Azóta vettem még egy vidéki házat,nyaralót, van egy terepjáróm, meg egy fekete luxus szedán kocsim is.Márkát direkt nem akartam írni, de német, mindegyik.
36F
Ez fejenként 700-800k nettó bevétel. Nem mondom hogy bárkinek könnyű (én se keresek ennyit), de azért elérhető ha olyan végzettséged, munkád van.
Plusz lehet máshonnan is pénzt szerezni, és most nem illegális dolgokra gondolok, egy ismerősöm pl többmillió forintot kapott a biztosítótól miután volt egy csúnya balesete, stb.
De sok itt az irigy ember, látszik a pontozásokból. Nem mindenki dolgozik a gyárban 3-4 műszakban, létezik más foglalkozás és munka is, tudjátok, orvosok, jogászok, politikusok, ügyvédek, mérnökök..stb.
Én nettó kb 250 ezret kapok, nem vagyok gazdag, párom is minimálbért kap. Jól elvagyunk, nincs hitelünk, nincs autónk. Mikor párommal megvettük a lakásunkat 27 éves voltam.
Nem irigykedni kell a másikra, hanem fejlődni, és saját magadból kihozni a maximumot. Könnyű azt mondani, hogy jaj de jó egy ügyvédnek, meg egy orvosnak, hogy annyi pénze van, de a mögötte lévő melót is irigyled tőle? Mikor pl. egy orvos vagy egy kórházi dolgozó 24-48 órázik? Vagy a sok tanulás, képzés..?
Lehet vállalkozni is, de h..lye emberből sose lesz vállalkozó.
Egyértelmű, irigység, tudod.. d..göljön meg a szomszéd tehene is. Tipikus magyar mentalitás. De ezzel most csak azt igazolják, hogy nekik sz..r és nekünk van igazunk, az a többi jómódú ember azt se tudja, hogy létezik egy ilyen kérdés és hogy róluk van szó.
A lepontozók a saját nyomorult helyzetükkel nem tudnak mit csinálni, állításuk szerint, ezért az ő értelmi szintjüknek megfelelően cselekednek, ergó, lepontoznak mindenkit, akik nem úgy gondolkodnak, ahogy ők és és nem olyanok, mint ők.
Azt nem értem mire irigyek, mikor többen is leírtuk hogy mi spec. nem keresünk ennyit...?? :D
Miért rajtam veri le azt hogy irigy amiért valaki más sokat keres?? :D nem én tehetek róla lol
Mert mi leírtunk valamit, ami nekik nem tetszik, nem tudnak azonosulni velük, sőt az sem tetszik nekik, hogy mi nem rinyálunk, mint ők.
És mi vagyunk itt, nem azok, akikről a kérdés szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!