Csak nekem esik le az állam, amikor azt látom, hogy valaki ebben az országban huszonévesen saját lakással rendelkezik, a párjával kéthetente megengedhet egy drága éttermet, automatizált okosotthona van, ketten összesen másfél millió felett keresnek?
Figyelt kérdés
Mármint ezt "sima" munkával hogyan? Ebben a putri, selejtes lepratelep okádék országban?2022. jún. 10. 13:37
11/12 anonim válasza:
Amúgy most komolyan a mai világban az étterem még ennyire fontos, kiemelendő luxus? :D
12/12 anonim válasza:
Meg kinek mi a drága étterem, nemrégiben egyik kollégám szívta a fogát egy 8000 forintos ebéden, mondván, hogy jól van, hát szülinapot ünnepeltek, végül is akkor megadják a módját, én meg csak pislogtam, hogy már nem is emlékszem, mikor jött ki egy random péntek esti kajarendelésem 10 ezer alatt. Egyébként egy semmi extra, középkategóriás étteremben két főre egy vacsora (semmi spéci drága steak vagy mittudoménmilyen gourmet csoda, simán csak egy főétel és desszert valamilyen itallal + felszolgálási díj meg hasonlók) már simán végződik 20 ezerrel (vagy ahogy mennek fel az árak, most már inkább 30), és tök sokan vannak, akiknek ez simán belefér meg nem tétel, másnak meg fél havi bevásárlás, amiből elél a család két-három hétig. Szóval na, viszonyítás kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!