Szerintetek hogyan alakul az elkovetkezendo 1-4 evben az ingatlanpiac?
#20: ugyan én nem vagyok konteós, de csak par példa:
MÁR MOST VAN:
- streaming szolgáltatások vannak, már teljesen kivezetik azt, hogy te legálisan valamilyen médiát birtokolj, csak berelheted
- autóiparban is megjelentek a havidijas extrák
- "közösségi" autó, bicikli, roller
- az ingatlanokat mamutcégek vásárolják fel, a plebsz csak berelhet majd
- digitális platformokra áttérés erőltetése mindenhol
- digitális kommunikáció, vasárlások, útvonalak, szokások totális megfigyelése, cenzúra, személyre szabott "influencer" profil
AMI JÖN, ezt MÉG hivhatod konteónak, amíg csak kormányzati dokumentumokban szerepel. Kérdés, higy mennyire csinálják ügyesen a szalámizós bevezetést. Lesz-e lázadás, vagy lenyelik apránként az emberek.
- teljes digitalizáció, mindened egy azonosítóhoz lesz kötve
- társadalmi pontrendszer (Kínában már aktív)
- limitált megtakarítás + jelentős "inflációs nyomás", hogy költsd el amit kerestél
- magántulajdon eltörlése, mindent bérelhetsz
- limitált mozgástér, "zónázás"
- CO2 kvóta magánszemélyekre
"ugyan én nem vagyok konteós"
Áhh, tényleg nem.
Most komolyan, aki ezen meg mindig csak rohog az hol a banatban el?
Farmerek, gazdak tonkretetele? Elelmiszer ellatorendszerek szandekos akadalyoztatasa mondvacsinalt okokkal? Keszpenz eltorles folyamatanak elinditasa?
"egyel kevesebb hust" aztan jottek a bogarakkal, hogy az milyen egeszseges, most meg a hiradoban nyiltan beszelnek rola, mintha milyen pozitiv dolog lenne, kondicionaljak az embereket efele is. Ezek kozul semmit nem vettel eszre, vagy ugy gondoljatok hogy ez mind a dolgok termeszetes rendje szerint tortenik? Nem csak a viz forr velunk egyutt a fazekban, de mar a fel labunk le is egett, de ti meg most is tagadjatok. Ez rosszabb, karosabb mint a legelvetemultebb konteosok agyszulemenyei
“ Ezek kozul semmit nem vettel eszre, vagy ugy gondoljatok hogy ez mind a dolgok termeszetes rendje szerint tortenik?”
10 éve jártam egyetemre, már akkor is volt a piacon rovar (nem mo-n). Teljesen természetes dolog, mivel kezdünk kifutni az élelmiszerből.
Te tényleg ennyire vak vagy?
#29 " Teljesen természetes dolog, mivel kezdünk kifutni az élelmiszerből."
Nem kezdünk kifutni az élelmiszerből.
Pont ez a lényeg, hogy téged is sikeresen betettek ezzel a baromsággal.
Iszonyat mennyiségű élelmiszert dobunk ki folyamatosan a nyugati világban is miközben sokak éheznek közöttünk is. Pont ez megy a világban is. Rengeteg az élelmiszer csak rossz az elosztása.
Akik veled elhitették, hogy kevés az élelmiszer, azok hitették el azt is, hogy a benzinbe etanolt kell tenni egyre nagyobb mennyiségben, hogy "megújuló" forrást is keverjünk bele.
Azt az apróságot meg elfelejtik mondani, hogy az etanolt abból a kukoricából állítják elő a nyugatiaknak, ami korábban élelmiszer volt sok más területen - mivel mi többet tudunk fizetni azért hogy üzemanyag legyen belőle, mint azok akik éheznek nélküle.
Vagy akik elhitették veled, hogy sokkal jobb ha szóját, avokádót meg pálmaolajat veszel és eszel meg, mint ha megvennéd a közeli tehenészetből a marhahúst, mert a gonosz tehenek tönkreteszik a bolygót. Közben meg nem érted, hogy körbeutaztatják ezeket a Földön, hogy itt megvehesd, kiírtják az élő természetet, csak hogy pálmaolaj termelés működhessen az ültetvényeiken.
Ugyanazok akik folyamatosan nyomják a fiatalok fejébe, mennyivel jobb is a marihuána mint az alkohol és hogy legalizálni kellene - hiszen kell a piac a megtermelt fűnek, amit pont ott termelnek ahol tökéletesen lehetne élelmiszert is termelni helyette - csak az nekik kevesebbet jövedelmezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!