Szerintetek hogyan alakul az elkovetkezendo 1-4 evben az ingatlanpiac?
Figyelt kérdés
A mertektelen aremelkedes utan vissza fognak esni az ingatlanok arai?2023. jan. 30. 21:11
11/39 anonim válasza:
Nem udom mennyire lehet hinni a cikknek, de csökkennek az árak.
13/39 anonim válasza:
Valószínűleg júniusra-szeptemberre 10% csökkenés simán lesz, ha nem több. 2024-ben pedig folytatódni fog az ingatlan árak csökkenése BP-en is, csak ezt még sokan nem tudják. :)
14/39 anonim válasza:
De, sok hozzád hasonló értetlen ember gondolja ugyanezt jó pár éve. És láss csodát, azóta a triplájára nőttek az ingatlan árak
15/39 anonim válasza:
#13: Álmodik a nyomor. Ilyen infláció mellett nem hogy csökkenés, hanem újabb robbanásszerű növekedés lesz.
Megint 25 évvel messzebb kerültök a már így is 150 évre lévő saját lakástól.
16/39 anonim válasza:
Ez nagy mertekben fugg attol, hogy a Great Resetet milyen intenzitassal valositjak meg vagy hogy ellen all e valaki
17/39 anonim válasza:
Mitértesz "great reset" alatt?
18/39 anonim válasza:
#17: egy google keresés sokat segít, sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy ez nem konteo lesz, hanem tényleg erre megyünk.
19/39 anonim válasza:
#18 Nemrég még én is nevettem rajta, ez is egy buta konteo - gondoltam.
Aztán szépen sorban megvalósul az amiken akkor még nevettem és tényleg úgy van ahogy mondták: nem összeesküvés elmélet van, hanem összeesküvés gyakorlat.
Még most is hihetetlennek tűnik ez a "great reset" sztori, csak sajnos szemmel láthatóan történnek meg valóságosan a benne felvetett dolgok.
20/39 anonim válasza:
Gondolom egy példát sem tudnál írni kedves konteós :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!