Az 1929es recesszió idején az inagtlanpiac hogy alakult? Tudja vk.i ? Az 1929-1933as világválság, éhínség idején mi történt az ingatlan árakkal? Le vagy fel mentek a házak és/vagy a lakások árai?
Akkor két réteg volt, gazdag és szegény.
A szegényeknek nem volt ingatlanuk, csak falun.
1929-33 gazdasági világválságot, ne hasonlítsuk a mostani helyzethez.
Akkoriban egy teljesen más világ volt, mint a mostani.
Ne keverjük össze a kettőt, mert az akkori és mostani világ között, ég és föld volt a különbség. Minden téren, minden máshogy működött.
Nem a keveresrol okoskodasrol kerdezem.
Tudom hogy mas vilag volt, nem ez volt a kérdés.
A kerdesre ne a magyarázatra válaszoljatok, inkabb azt a részt ne irtam volna.
Tehat akkor milyen volt, ha pedig nem tudod, akkor hagyd ki a választ legyszives
Ennyi a kérdés:
Mi történt akkor az ingatlan árakkal ?
Hozzá nem értő magyarázatot nem kérek!
2-es vagyok.
1929-ben kezdődött a Nagy gazdasági világválság és 1939-ben ért véget.
Magyarországon akkor még a hivatalos fizetőeszköz a pengő volt. Olyan gyakran léptek forgalomba, az új magasabb címletű papír pengők, hogy már nem lehetett követni, hogy az pontosan mennyit is ért, és mit lehetett rajta venni. Örültek az emberek ha tudtak rajta venni némi élelmiszert, nem hogy ingatlant. Az tudott magának ingatlant venni, akinek aranya vagy valamilyen más értékes dolog. Értem a kérdésedet és nem okoskodok, csak próbálom elmagyarázni, hogy akkor egy olyan világ volt, amikor már nagyon nem lehetett megállapítani egy ingatlannak az értékét, mert napi szinten, vagy óránként változtak az árak.
Bocsánat, de te nem tanultál történelmet? Általános iskolai, tanagyag.
A kérdezőnek semmi rálátása a történelemre, menjen vissza az iskolába, tanulja meg rendesen a tanagyagot és nem fog ostoba kérdéseket feltenni!!!
Amúgy ha kicsikét is utána olvasna az interneten, a történelemnek, nem tenne fel ilyen kérdést.
Szomorúnak tartom, hogy idáig hanyatlott ez a weboldal!
A kérdező megkapta a választ, ha nem tudja felfogni vagy értelmezni, az már az ő problémája!
Szergely30 legyszi ne irkalj nekem üzeneteket.
Úgysem olvasom el a dühöngésed, nem muszalj valaszolnod a kerdesemre de tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!