Mikor lehet újra épeszű áron kiadni ingatlant? Meddig tart ez a csökkenés?
Figyelt kérdés
Nekem is a vírus alatt kiürült egy lakásom, 3 hónapja nem találok embert, igaz nem is nagyon akarnám már kiadni bagóért. Pedig már azzal is megbékélnék, hogy párnak adjam ki, egyhavi kaucióval. Egy gyöngyörű kétszobás lakás, amit egy éve még 180-ért adtam ki, most meg már 110-re is húzzák a szájukat meg nyomják a röhőgő fejeket. Ezen felül egy szobát is hirdettem, ott nevetséges 60-nál is ugyanez a jelenség. Hajléktalanokat meg nyilván nem akarok a lakásba. Teszem hozzá mindkét ingatlan fővárosi és közlekedés szinten is jó helyen fekszik.2020. dec. 20. 13:33
1/24 anonim válasza:
180-ért adtam ki, most meg már 110-re is húzzák a szájukat meg nyomják a röhőgő fejeket.
😆😆😆😆😆😆😆😆😝
2/24 anonim válasza:
Üresen marad ne izgulj. Ha így folytatódik minden az üres lakásod lesz a legkisebb gondod.
3/24 anonim válasza:
Jah, itt a gyakorin sokak szerint ésszerűbb üresen hagyni a lakást, mint kiadni a piac által diktált új áron. Én ezt nem igazán értem, de hiszek nekik.
4/24 mindentudó99 válasza:
Akkor kiadod 90 ért . És akkor 90 el többet kapsz mintha nem adnád ki.
5/24 anonim válasza:
Fura, én most adtam ki ugyanannyiért a lakásom, mint vírus előtt 1 évvel. A titka, hogy reális áron kell kiadni. A te árad nem volt az, most meg pláne nem
6/24 anonim válasza:
Hajléktalanoktól nem fogadnál el 60ezret?
Gondolom nálad a vidéki paraszt is feláras XD
7/24 anonim válasza:
Troll. 110-120ért azért már van jelentős számú érdeklődő2 szobás
8/24 anonim válasza:
Elküldtem hamarabb: szoval 110-120ért normális állapotú 2 szobás lakásokra már lehet válogatni is a bérlőjelöltek közül. Lehet, hogy pár héttel tovább tart a szimpatikus bérlő kiválasztása (ésnem kel el a lakás 2-3 nap alatt, mint azelőtt) de ennyiért lehet bérlőt találni. És mindig lesz olyan, aki nyonja a röhögő szmájlit a facen. Provokatív kamukérdés
10/24 anonim válasza:
Együttérzek veled tesó, én a hatszobás rózsadombi villámat nem birtam kiadni 40 ezerért most augusztustól teljes fél éven át, csak októberben költözött be 25-ért két lepukkant ukrán vendégmunkás. Nekik is csak úgy tudtam kiadni, hogy márciusig én fizetem a közüzemi dijaikat. Hát inséges idők járnak most tesókám, meg kell húzni a gatyamadzagot rendesem ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!