Kaptam egy ingatlant ajándékozással, mi a teendő innentől?
Figyelt kérdés
Még nincs a nevemen. Keressek egy ügyvédet aki intéz mindent?2022. nov. 11. 12:48
21/30 anonim válasza:
A válasz az, hogy nem, te nem tölthetsz ki egy nyomtatványt, hogy apád neked adta a házát... nem érzed, hogy egy kicsit nonszensz lenne?
22/30 anonim válasza:
De mi a francnak írod újra és újra, hogy "nekem adta", ha egyszer NEM ADTA NEKED!
Megbeszéltétek, hogy neked fogja adni, és azt kérdezted, ezt hogyan lehet elintézni. Te szítod itt a dolgokat azzal, hogy ragaszkodsz a butaságodhoz.
23/30 anonim válasza:
Háromszor írtad le, hogy forgalmazási hibát vétettél... jézusom :D FOGALMAZÁSI, bszki :D de tudom, autocorrect. Háromszor.
24/30 anonim válasza:
Illetve kérdezz meg egy közjegyzőt is hogy mennybe kerül, előfordulhat hogy olcsóbb mint az ügyvéd.
Kérdezni fogják hogy mennyi az ingatlan értéke.
25/30 A kérdező kommentje:
Azt a nyomtatványos dolgot csak példának hoztam fel a 10es válaszolónak. De legközelebb privalátba írok válaszokat hogy más ne lássa. Akkor vita sem lesz belőle.
2022. nov. 13. 17:20
26/30 A kérdező kommentje:
Nem is figyeltem már mit írok.
2022. nov. 13. 17:22
27/30 anonim válasza:
26: akkor miért írsz ide kérdést, ha nem olvasod el a válaszokat.
az első KETTŐben minden infó benne volt.
29/30 A kérdező kommentje:
Értettem a válaszokat, köszönöm, szép estét!
2022. nov. 13. 17:32
30/30 anonim válasza:
Hogyan alakul az ilyen ajándékozás, ha az egyik fél, az ajándékozó külföldi ? Mi az ügymenet ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!