Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi ilyenkor a teendő?

Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés

Vettem egy lakást -hivatalosan ügyvédi úton szerződéssel szépen ahogy kell(társasház) X városban,viszont nem èlek ott,nem oda vagyok bejelentve,hanem egy vidèki faluban ahol eddig is èltem. A városi lakásomba a téli időszakokban szeretnék lenni.

Nos,, az előző tulajdonos lelépett az Óperenciás is túlra külföldre,,tehát nincs más bejelentett magyarországi lakcíme.

Illetve van,ès engem ez zavar lényegében. A városi polg.hivataltól, a helyi navtol óvodától meg úgy tényleg mindenhonnan még mindig az èn ottani lakásom címèn keresik,főleg ugyebár postai úton. Felszólítások tömkelegével meg mèg isten tudja mikkel. Magyarul az a barom nem jelentkezett ki abból a lakásból,ès mèg olyan mintha jogosan ott lakna. Nos ez engem nyílván zavar,szerintem èrthető.. Mit lehet ez ügyben tenni,ès hol?

2022. júl. 14. 15:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet jelentkeztetni az illetőt, de attól még a felszólítások menni fognak. Előbb-utóbb feladják.

Nekünk 4 évig jöttek felszólító levelek egy olyan cégnévre, ami 5 évvel azelőtt megszűnt, mint mi vettük a lakást.

2022. júl. 14. 15:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Önkormányzatba vidd be az adásvételi szerződést, egy hónap alatt kijelentik. A leveleket pedig dobd a kukába.
2022. júl. 14. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!