Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyi időt érdemes várni az...

Mennyi időt érdemes várni az ingatlan vásárlással? Mikor tudatosul az eladókban hogy az hogy olcsóbban adják el az ingatlannukat az hosszútávon jobb mert több magyar fiatal marad otthon aki növeli majd a gdpt és termeli a nyugdíjat?

Figyelt kérdés
Olcsóbb ingatlan ár esetén több fiatalnak válik elérhetővé a saját otthon és a biztonság érzése.

2022. okt. 2. 19:52
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
#6 Nagyon sajnálom a helyzeted. Ismerek ilyen embert, embereket ilyen gyerek szülő kapcsolatokat. Minden tiszteletem a tiéd!
2022. okt. 2. 20:42
 12/49 A kérdező kommentje:
#10 ezért kellene már társadalomban gondolkodni
2022. okt. 2. 20:43
 13/49 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, gondok vannak nálad!

Ahogy előttem is kérdezték, de nem sikerült rá válaszolnod:

Miért jó a gyerekemnek, ha neked eladom az akármimet szarért-húgyért? Sokkal jobban jár, ha nekiadom! Nem?

Mellesleg, hol a rákban fogok én lakni és azt miből fizetem ki?

2022. okt. 2. 20:53
 14/49 A kérdező kommentje:
#8 Olvasd el kérlek a. Komentem.:)
2022. okt. 2. 20:55
 15/49 anonim ***** válasza:
90%
Egyelőre akik kimentek, azoknak a 90%-a dolgozni ment és ide adózik, a maradék 10 %-ból a fele készül vissza, mióta megtudta, hogy ott keményebben kell dolgozni mint itthon.
2022. okt. 2. 20:58
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de még nem irtad meg mennyièrt adod el akkor a hàzad olcsón. Ha már kedves vagy, hogy te ezt megteszed idegen emberekèrt, akkor valamit írj a hàzról. Majd itt sorsot húzunk ki vegye meg.
2022. okt. 2. 20:59
 17/49 A kérdező kommentje:
#16 nekem nincsen ingatlanok, és én nem arról írtam hogy egy egy ember adja el olcsóbban hanem minden ingatlannak az ingatlan piaci értéke legyen sokkal kisebb hogy úgy amblokk mindenki számára elérhető legyen.
2022. okt. 2. 21:01
 18/49 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te nagyon hülye vagy!

Ha olcsóak lennének a lakások akkor sem te vennéd meg, mert ide jön egy csomó kínai, orosz stb... akik most is tízesével veszik meg ezeket, és ha még olcsóbb lenne akkor húszasával vennék.

Amúgy miért nem mész le agitálni a teszkóba, hogy az ezer Ft-os kenyeret 300-ért adják csak azért mert te így gondolod??!

2022. okt. 2. 22:08
 19/49 anonim ***** válasza:
33%

majd akkor fogják olcsóbban adni, ha rászorulnak a vételárra.

ha a rezsicirkusz meg az élelmiszer-infláció így megy tovább, akkor sokan rákényszerűlnek az eladásra.

2022. okt. 2. 22:19
 20/49 anonim ***** válasza:
2%
Csak arra leszek kíváncsi, hogy azok a hiénák akik más nyomorára pályáznak mennyivel lesznek beljebb, ha a százötven-milliós családi házakat csak 140 millióért adják majd??
2022. okt. 2. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!