Mennyi időt érdemes várni az ingatlan vásárlással? Mikor tudatosul az eladókban hogy az hogy olcsóbban adják el az ingatlannukat az hosszútávon jobb mert több magyar fiatal marad otthon aki növeli majd a gdpt és termeli a nyugdíjat?
De hát nem fontosabb hogy magyar emberek között élj öreg korodra?
Nem lenne jobb ha lenne gyereked vagy ha esetleg van könnyebben tudná elkezdeni az életét? Könnyebben és jobban gyorsabban boldogulna? :)
Attól függ.
Sokszor az örökösök örökösei fogják tudni eladni mert a nem kenyérre kell és nem akarjuk elkókavetyélni és Marika unokaöccsének a volt szobatársa azt mondta ennél kétszer többet ér típusúak soha nem adják el ha rájuk rohad akkor sem.
Logikát ne keress az emberekben.
Azok hangoztatják a legjobban, hogy nem kéne 30 évesen a szülők nyakán lógni akik a többszintes 3 generációs házakat építették.
Saját példámból kiindulva szüleim közölték költözzek el mert útban vagyok a többszintes házban.
Ellenkezés nélkül kibéreltem egy albérletet és elkezdtem csomagolni.
Akkor meg az volt a bajuk, hogy hálátlan dög vagyok akinek semmi sem jó, nem becsülöm meg amit ők vérrel-verejtékkel felépítettek mert túl sokra tartom magam.
Van kettő nyaralójuk, egy kertes házuk és két lakásuk, ebből 4-et hirdetnek olyan 20 éve de el sem adják és engem sem hagynak egyikbe sem beköltözni.
Felajánlottam, hogy akkor albérletként kibérlem valamelyiket.
Vállalhatatlan havidíjat mondtak aminek a feléből találtam másikat egy vad idegennél.
Főbérlőmmel jobban kijövök mint a szüleimmel.
Sorok között arra próbáltam kilyukadni ha van sapka az a gond, ha nincs akkor az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!