Egy 38 M-ért (kocsibeálló + tároló + 74 nm-es lakás) eladott lakás után 1,5 M jutalék nagyon sok egy ingatlanközvetítőnek?
Ha sokallod, miért bíztad meg a lakásod eladásával?
Tudtad hogy mennyiért dolgozik, hiszen láttad, aláírtad a szerződést, amit kötöttetek.
Ha te is abban a városban laksz, akkor igen. Ennyi pénz spórolásáért én arra a pár hétre fogadtam volna az érdeklődők hívásait és megmutattam volna nekik a lakást.
Mondják ezt a baromságot, hogy ezért éri meg az ingatlanos, mert nem neked kell foglalkozni a vevőkkel. Hát azért pár hétig bevállalnám, ha 1-2-3-4 millió forintot spórolnék ezért. Legalábbis ha átlagfizetésért dolgozom és 1,5 millió az mondjuk több havi fizetésem. Akkor hülye lennék ennyi pénzt elszórni.
amúgy tényleg, hol volt ez a lakás?
Ennyiért eléggé jó opciónak hangzik, ha valami nagy város. Szerintem ti is eladtátok volna ugyan úgy :D de már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!