Hogy juthat ma ingatlanhoz egy fiatal?
27 éves vagyok, jelenleg gimnáziumi tanárként dolgozom. Nettó 172 ezer a fizetésem, pótlékkal együtt is csak 204 ezer. Az albérlet és a rezsi elviszi a fizetésem kétharmadát, az élelmiszer is egyre drágább, szóval lassan már teljesen csődbe megyek.
Voltam bankban, hogy adnak-e lakáshitelt, kiröhögtek a fizetésem miatt. (Bár az önerőt sem tudnám összeszedni...)
Örökölni nem fogok, mert négyen vagyunk testvérek és a szüleimnek csak egy omladozó falusi vályogháza van.
Magyaros vagyok. 6 év alatt egy tanítványom volt, 2500-at tudott fizetni 60 percért.
Vidéken például ezek azok a remek lehetőségek, amikről beszéltek. :)
Akkor lehet menni gyerekre vigyázni, takarítani, stb.
Azt kell megerteni, hogy állami iskolában történelemtanárként nem fog sehova jutni anyagilag, marad az örök rabszolgaság es csóróság.
Lehet továbbtanulni is, 2 év alatt meg lehet szerezni egy fizetőképes szakmát, vsak ahhoz is pénz kell.
"lehet szerezni egy fizetőképes szakmát"
Tudnál mondani olyat, ami tényleg jól fizet és nőként is végezhető?
Nőként keresek sima adminisztrátor pozícióba 280at plusz ingyen utazok. Se nyelvvizsga, se diploma és még pályakezdő is vagyok.
Logisztika se fizet rosszul, a programozást is lehet nő létedre csinálni.
De rengeteg olyan munkahely van ahol feltétel a BÁRMILYEN diploma, mert a cég átképez. Van ápolói diplomás ismerősöm aki ott ül a bankba ügyintézőként. Köszöni szépen, nagyon jól megél belőle. :)
Az olyan munkákat meg se említem amihez még diploma sem kell, de mégis jobban fizet a jelenlegi bérednél. Mint a dohánybolti eladó.
Vagy ott van pl az ingatlanközvetítő. Kifejezetten női szakma, legalábbis én eddig szinte csak nő ingatlanossal találkoztam :)
Lehetsz mérlegképes könyvelő is, érettségivel el lehet indulni. De igazából egy bejárónő is jobban keres, mi t egy tanár. Meg az aldis árufeltöltő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!