Faluban, családi házban, közel a Dunához, csendes helyen laknátok fiatal lányok, felnőtt nők?
Ez várostól 14-15 km-re van. Azzal számoljatok, hogy van autó, amivel a bevásárlásokat el lehet intézni, ha nagy bevásárlásról van szó. Mert egyébként van 3 bolt is ebben a faluban, kettő a közvetlen közelben( egy kicsi és egy nagyobb), plusz orvosi rendelő. Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Mondjuk egy ilyen helyen:
A linket be kell másolni, a kurzort lehet 360 fokban pörgetni.
Ez nem az én ingatlanom.
De megkérdezhetem a nők véleményét, vagy tilos?
Nem, nem tilos. Más ingatlanával kapcsolatban sem.
Amúgy a válaszom: ha nagy lenne a szerelem és ez a lehetőség adott pl munka szempontjából praktikusabb mint az én pesti lakásomban élnünk, akkor a válaszom igen. De a várost preferálom.
A szerelmemmel bárhol. Még egy fa tetején is a tajgában.:)
Kisapostag egyébként jó hely, a képeden kulturáltnak és nem csórónak tűnik az utca, 2 lépésre az erdő. Ha a ház belülről is rendben, holnap költöznék.
Nem, mert nincs jogsim, kocsim.
Buszozni nem szeretek, és amúgy is, mindig vesznek ki járatokat..
Nem szeretem a falusiakat se, beképzeltek, lenézik a városi embereket. Lesnek mint a birkák, mindig rá vannak tapadva az ablakra. A kertbe nem tudnék úgy kimenni hogy ne lenne a s3ggembe valamelyik buz1 szomszéd. A frissen betelepülteket alapból kinézik... Laktam már falun egy ideig, és tapasztaltam. Nekem ez nem hiányzik.
Max ha lenne jogsim, akkor is csak olyan részére költöznék a falunak ami kihalt, nincs szomszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!