Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik típust gyűlölöd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típust gyűlölöd a legjobban a Felnőtt párkapcsolatok rovat szereplői közül? Miért?

Figyelt kérdés

Válaszban írd le azt is, hogy milyen büntetést tartanál a megfelelőnek számukra! Ha olyat gyűlölsz, aki nincs felsorolva, azt is írd be válaszba! Illetve ha szívesen megosztanád velünk a gyűlöleted részleteit, úgy arra is nagyon kíváncsi lennék!

Pl.:

Napi 3 órán keresztül acsarkodom a fiatal csajokat kereső férfiak ellen, megölném őket legszívesebben, trancsíroznám, úgy érzem, akkora szemétség amit csinálnak, undorodom a fajtájuktól, törvény miért nincs még ez ellen?

Vagy:

Ezek az alja incelek az emberiség szemete, soha ilyen szutykot még nem fújt össze a cél, az estéim már hónapok óta dühöngéssel telnek, én minimum távolságtartási végzést adnék ki velük szemben az összes nőre, de megmondom őszintén, kiherélésben is gondolkodom!

Vagy:

Aki 25 éves lány és szűz, azzal rohadtul nem stimmel valami, ott agyban tönkre van menve a csaj, egy szörnyeteg valószínűleg, de mindenesetre egy értéktelen rongy! Nem ilyen fantasztikus aranypofa, mint Én vagyok!

stb.

2021. máj. 30. 23:23
A kérdező szavazást indított:
Incelek
Szűzlányok
Fiatal csajokat kereső férfiak
Fiatal csávókat kereső nők
Jóképű/sportos férfiakat kereső nők
Csinos/jómellű/jóseggű nőket kereső férfiak
Csak komoly kapcsolatot akaró nők
Csak szexet akaró férfiak
Félénk, zárkózott férfiak
Félénk, zárkózott nők
87 szavazat
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
98%
A ferfi tobbletet emlegetok. Akik mindent erre vezetnek vissza.Nincs az orszagban ilyen, a fiatal korosztalyokban sem!!!!
2021. máj. 30. 23:32
 2/40 anonim ***** válasza:
99%
Incelek, mert eleinte még szórakoztató volt olvasni a siránkozásaikat de mára már inkább bosszantó..mármint számomra.
2021. máj. 30. 23:55
 3/40 anonim ***** válasza:
99%
Huh nekem azé nincsenek ilyen indulataim random frusztrált idegenek felé, mint a példákban... de az inceleket nagyon örülnék, ha végre rendre bannolnák az oldalról. Meg a "nekem már sosem lesz barátnőm?" napi 10x feltett kérdésektől is kihullik a hajam.
2021. máj. 31. 00:04
 4/40 anonim ***** válasza:
88%

Fú. Szerintem kicsit hanyagold az oldalt és detoxikálj, ha benned valóban ilyen indulatok vannak.

Nem gyűlölök senkit. Egyszerűen nincs bennem érzelem ismeretlen, arctalan felhasználók felé. Csak szórakozni, időt tölteni használom az oldalt.

Vannak állandóan ismétlődő kérdések. Ezeket egyszerűen unom.

2021. máj. 31. 04:46
 5/40 anonim ***** válasza:
88%

Az önbecsülés és tartás nélküli, egyedül életképtelen, kapcsolatfüggőségben szenvedő, csodára váró egyedeket mélyen megvetem.

A szeretőt tartó házas, jellemtelen csaló férgeket.

Az óvodás szinten lévő csúfolódós, kövér embereket fikázó, bálnázó lényeket.

Az incelek ezekhez képest semmik.

2021. máj. 31. 05:10
 6/40 anonim ***** válasza:
88%

1.A foggyáá le gárdát, akiknek mindenre ez a válaszuk.

2.A konditermi, tükörben pózoló egoista fszokat.

3.A idióta megcsalt, de azért biztosan szeret-ben hivő szégyeneket.

4.A buta, hiszékeny szeretőket.

Ezek nem szerepelnek a választható listában.

2021. máj. 31. 05:20
 7/40 anonim ***** válasza:
91%

Az agresszív, más emberek problémáit nem komolyan vevő kérdezőket, akik kamu kérdésekkel uszítanak mások ellen. Függetlenül attól, hogy "incel" vagy "feminista".

Illetve azokat a válaszolókat, akik egy kérdésre azt válaszolják, hogy "Minek csináltad?", és akár 10-15-en bármilyen segítő szándék nélkül csak ennyit írnak válasznak a kérdezőnek. (Pl. Minek szültél ilyen kapcsolatba gyereket? Megérdemled stb.).

Ezeket az embereket aktívabban szűrném és akár központilag lepontoznám, mert amikor sokan egyetértenek akkor még fel is pontozzák egymás válaszát, pedig nem is a kérdésre válaszolnak.

2021. máj. 31. 05:45
 8/40 anonim ***** válasza:
77%

Gyűlölni egyiket se, ez elég erős túlzás. Én azt a kérdezőtípust mélyen lenézem, aki ha nem értesz egyet vele vagy nem olyan választ írsz amilyet ő látni akar, gusztustalan, tràgár módon visszatámad. (Ostoba szerető csajok szokása ez leginkább, amikor mondod neki, hogy hagyja ott a hapsit, mert csak átver)

Aztán azokat a troll válaszolókat, akik kényszerből majd’ minden kérdés alá odavésik, hogy kamu, esetleg meg is magyarázzàk miért kamu. Rohadtul unalmasak már.

2021. máj. 31. 07:21
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Az inceleket már kicsit unom, de nem utálom. Az, hogy 0 önkritikájuk és hozzá 0 reális világképük van már inkább fájdalmas és szánalmas. Nem, ettől nem érzek együtt velük, csak letiltanám őket az oldalról, hogy ne itt legyenek. A statisztikáik sem tudom, honnan vannak, mert a világon semmi sem bizonyítja az igazukat.
2021. máj. 31. 07:43
 10/40 anonim ***** válasza:
15%
A feministákat.
2021. máj. 31. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!