Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik típust gyűlölöd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típust gyűlölöd a legjobban a Felnőtt párkapcsolatok rovat szereplői közül? Miért?

Figyelt kérdés

Válaszban írd le azt is, hogy milyen büntetést tartanál a megfelelőnek számukra! Ha olyat gyűlölsz, aki nincs felsorolva, azt is írd be válaszba! Illetve ha szívesen megosztanád velünk a gyűlöleted részleteit, úgy arra is nagyon kíváncsi lennék!

Pl.:

Napi 3 órán keresztül acsarkodom a fiatal csajokat kereső férfiak ellen, megölném őket legszívesebben, trancsíroznám, úgy érzem, akkora szemétség amit csinálnak, undorodom a fajtájuktól, törvény miért nincs még ez ellen?

Vagy:

Ezek az alja incelek az emberiség szemete, soha ilyen szutykot még nem fújt össze a cél, az estéim már hónapok óta dühöngéssel telnek, én minimum távolságtartási végzést adnék ki velük szemben az összes nőre, de megmondom őszintén, kiherélésben is gondolkodom!

Vagy:

Aki 25 éves lány és szűz, azzal rohadtul nem stimmel valami, ott agyban tönkre van menve a csaj, egy szörnyeteg valószínűleg, de mindenesetre egy értéktelen rongy! Nem ilyen fantasztikus aranypofa, mint Én vagyok!

stb.

2021. máj. 30. 23:23
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok gyűlölködő tipus,főleg ha valaki valamit másképp gondol.
2021. máj. 31. 08:44
 12/40 anonim ***** válasza:
62%

Az okoskodó tudálékos önjelölt megmondóembereket, akiknek van pofája néhány mondat alapján komplett jellemrajzot írni a másikról és ítélkezni - úgy, hogy a másikról azt sem tudja, hogy kicsoda, még csak a keresztnevét sem ismeri.

Ez a kategória lehetsz te is.

2021. máj. 31. 08:52
 13/40 FoxtrotLidérc ***** válasza:
97%
A szélsőségeseket. De őket sem gyűlölöm, csak szánom.
2021. jún. 1. 06:52
 14/40 anonim ***** válasza:
97%
Nem gyűlölök senkit. Azok, akik szélsőséges elveket vallanak, sajnálom, és remélem, hogy találnak valamit az életben, vagy történik velük valami, ami pozitív irányba indítja el őket.
2021. jún. 1. 07:00
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Egyiket se gyűlölöm, netezés számomra kikapcsolódás.

Ugyanakkor legnehezebben az incelekkel, trollokkal és hűtlen vagy gyűlölködő emberekkel tudok azonosulni.

2021. jún. 1. 07:01
 16/40 anonim ***** válasza:
56%
Az nem baj, az nem probléma ha valaki feltesz egy kérdést és már egyből jönnek a válaszok ami nem is a kérdésre való válasz. Vannak kivételek, mert vannak. Itt van pl valaki keresne párt, de nem talál, vagy esetleg olyan van aki nem komoly kapcsolatot keres. Mi jön egyből? Ronda, ocsmány, biztos dagadt vagy. Emberek!!! Gondolkozzatok már el! Akik ezt írják azt hiszik milyen tökéletesek? Hogy mindent megkapnap? Hogy mindig így fognak kinézni? Ezek a jó kívánságok egyszer visszaszáll. Lehet ő sovány és "szép" arcú ember, de bármi előadodhat, hogy kövér és csúnya lesz. Vagy ha valaki gyereket szül a párjának és elhagyja... Minek szültél neki? Nem azért, mert unatkozott és nem volt jobb dolga. Normálisan is el lehetne mondani a véleményt és ezzel nem az lesz, hogy a kérdező behisztizik, mert nem olyan választ várt. Nem! Nem ezzel van a baj, hanem a megfogalmazással. Valaki feltett egy kérdést, egyből jöttek azok a válaszok, hogy megakar dugni, ha a barátnője leszel te is viseld el azt amit az a lány érez stb. Most mivel különb az ha a pasi úgymond a csajt csalja meg, mint ha a csaj csalná meg a pasiját? Ugyanúgy megcsalás, ugyanúgy gusztustalan. Vagy van a fiú-lány barátság... Az egyik féltékeny a masik boldogságára. Honnan tudják, hogy esetleg féltékeny lenne? Ismerik? Látták? Nem. Azért némelyik ember magába nézhetne
2021. jún. 1. 07:20
 17/40 anonim ***** válasza:
33%
A gerincesseggel jovo ketdimenzios alszent prolit, ha szerelemrol, harmadik miatti tepelodesrol van szo.
2021. jún. 12. 19:18
 18/40 anonim ***** válasza:
0%
Csak komoly kapcsolatot akaró nő - akiről kiderül, hogy már legalább egy tucat pasival volt szexuális együttléte.
2021. jún. 13. 08:31
 19/40 anonim ***** válasza:
79%

Sorrend nélkül:

Kamu-kérdezők akik napi szinten vagy 5

2021. jún. 13. 14:27
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

*0 kérdést kiírnak. Ilyen embert ismertem személyesen és undorító az a mentalitás ami emögött van. "Hadd veszekedjenek és én röhögök rajta, mert vicces vagyok" elven. Még rosszabb az aki propagálni akar valamit vagy uszítani valami ellen és így úgy fogalmazza meg a kérdést, mintha ő incel, radikális feminista vagy ilyesmi lenne.

Férfiak közül az őrjöngő incelek a legrosszabbak. Utánuk jönnek az önjelölt tesitanárok és a PUA emberek.

Nők közül kiemelném azt a paranoiást aki szerint "minden férfi erőszaktevő" és "minden férfi görény" meg ilyesmik.

Második helyen nőknél az a típus áll akik a kérdéstől teljesen függetlenül beír egy kis "csak a magyarok szarok, bezzeg a külföldiek" propagandát. Általában úgy, hogy max nyaralni jártak külföldön és van 1 külföldi ismerősük akit a "Vörös Sárkány" piacról vagy a netről ismernek.

Illetve az emojikirálynő is idegesítő aki egy mondatot nem tud itt leírni legalább kettő emoji nélkül.

Mindkét nemből undorítóak az általánosításokra építkezők, a primitívek és azok akik a válasz helyett nekiállnak így "önmagukat fényezni". Pl. valaki a randizási nehézségeiről ír, akkor ő kötelezően beírja, hogy "Höhőőőőj, bezzeg én az összes randimon tökéletes voltam, pedig egy csomó mindent elrontottam, de én amúgy tökéletes vagyok és a párom is az, már első nap lefeküdtünk és 10000 éve vagyunk együtt, mert amúgy tökéletesek vagyunk és mindketten ötezermilliárdot keresünk naponta és minden héten kétszer kérnek fel modellkedni minket, meg a Bill Gates is hozzánk jár pénzt kunyerálni" - jó ez túlzás, de érthető amire gondolok.

Más kategóriákról tudnék még írni (emberek, politika vagy állatok), de az most nem volt a kérdésben.

2021. jún. 13. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!