Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típust gyűlölöd a legjobban a Felnőtt párkapcsolatok rovat szereplői közül? Miért?
Válaszban írd le azt is, hogy milyen büntetést tartanál a megfelelőnek számukra! Ha olyat gyűlölsz, aki nincs felsorolva, azt is írd be válaszba! Illetve ha szívesen megosztanád velünk a gyűlöleted részleteit, úgy arra is nagyon kíváncsi lennék!
Pl.:
Napi 3 órán keresztül acsarkodom a fiatal csajokat kereső férfiak ellen, megölném őket legszívesebben, trancsíroznám, úgy érzem, akkora szemétség amit csinálnak, undorodom a fajtájuktól, törvény miért nincs még ez ellen?
Vagy:
Ezek az alja incelek az emberiség szemete, soha ilyen szutykot még nem fújt össze a cél, az estéim már hónapok óta dühöngéssel telnek, én minimum távolságtartási végzést adnék ki velük szemben az összes nőre, de megmondom őszintén, kiherélésben is gondolkodom!
Vagy:
Aki 25 éves lány és szűz, azzal rohadtul nem stimmel valami, ott agyban tönkre van menve a csaj, egy szörnyeteg valószínűleg, de mindenesetre egy értéktelen rongy! Nem ilyen fantasztikus aranypofa, mint Én vagyok!
stb.
Az okoskodó tudálékos önjelölt megmondóembereket, akiknek van pofája néhány mondat alapján komplett jellemrajzot írni a másikról és ítélkezni - úgy, hogy a másikról azt sem tudja, hogy kicsoda, még csak a keresztnevét sem ismeri.
Ez a kategória lehetsz te is.
Egyiket se gyűlölöm, netezés számomra kikapcsolódás.
Ugyanakkor legnehezebben az incelekkel, trollokkal és hűtlen vagy gyűlölködő emberekkel tudok azonosulni.
Sorrend nélkül:
Kamu-kérdezők akik napi szinten vagy 5
*0 kérdést kiírnak. Ilyen embert ismertem személyesen és undorító az a mentalitás ami emögött van. "Hadd veszekedjenek és én röhögök rajta, mert vicces vagyok" elven. Még rosszabb az aki propagálni akar valamit vagy uszítani valami ellen és így úgy fogalmazza meg a kérdést, mintha ő incel, radikális feminista vagy ilyesmi lenne.
Férfiak közül az őrjöngő incelek a legrosszabbak. Utánuk jönnek az önjelölt tesitanárok és a PUA emberek.
Nők közül kiemelném azt a paranoiást aki szerint "minden férfi erőszaktevő" és "minden férfi görény" meg ilyesmik.
Második helyen nőknél az a típus áll akik a kérdéstől teljesen függetlenül beír egy kis "csak a magyarok szarok, bezzeg a külföldiek" propagandát. Általában úgy, hogy max nyaralni jártak külföldön és van 1 külföldi ismerősük akit a "Vörös Sárkány" piacról vagy a netről ismernek.
Illetve az emojikirálynő is idegesítő aki egy mondatot nem tud itt leírni legalább kettő emoji nélkül.
Mindkét nemből undorítóak az általánosításokra építkezők, a primitívek és azok akik a válasz helyett nekiállnak így "önmagukat fényezni". Pl. valaki a randizási nehézségeiről ír, akkor ő kötelezően beírja, hogy "Höhőőőőj, bezzeg én az összes randimon tökéletes voltam, pedig egy csomó mindent elrontottam, de én amúgy tökéletes vagyok és a párom is az, már első nap lefeküdtünk és 10000 éve vagyunk együtt, mert amúgy tökéletesek vagyunk és mindketten ötezermilliárdot keresünk naponta és minden héten kétszer kérnek fel modellkedni minket, meg a Bill Gates is hozzánk jár pénzt kunyerálni" - jó ez túlzás, de érthető amire gondolok.
Más kategóriákról tudnék még írni (emberek, politika vagy állatok), de az most nem volt a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!