Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típust gyűlölöd a legjobban a Felnőtt párkapcsolatok rovat szereplői közül? Miért?
Válaszban írd le azt is, hogy milyen büntetést tartanál a megfelelőnek számukra! Ha olyat gyűlölsz, aki nincs felsorolva, azt is írd be válaszba! Illetve ha szívesen megosztanád velünk a gyűlöleted részleteit, úgy arra is nagyon kíváncsi lennék!
Pl.:
Napi 3 órán keresztül acsarkodom a fiatal csajokat kereső férfiak ellen, megölném őket legszívesebben, trancsíroznám, úgy érzem, akkora szemétség amit csinálnak, undorodom a fajtájuktól, törvény miért nincs még ez ellen?
Vagy:
Ezek az alja incelek az emberiség szemete, soha ilyen szutykot még nem fújt össze a cél, az estéim már hónapok óta dühöngéssel telnek, én minimum távolságtartási végzést adnék ki velük szemben az összes nőre, de megmondom őszintén, kiherélésben is gondolkodom!
Vagy:
Aki 25 éves lány és szűz, azzal rohadtul nem stimmel valami, ott agyban tönkre van menve a csaj, egy szörnyeteg valószínűleg, de mindenesetre egy értéktelen rongy! Nem ilyen fantasztikus aranypofa, mint Én vagyok!
stb.
A minden problémára "költözz el" tanácsot adókat, a magzatvédőket.
74N
Az incelek közül a nőgyűlölők. Baromira el vannak tájolva, és nekik áll feljebb, hogy nem kap jó sunát ingyen azért, mert "kedves"... és persze szerinte minden nő csak a felső 10%-ra hajt, és átlagos férfiak közül egynek sincs nője, a kivétel meg az, aki pénzes / akivel fel tudja neveltetni a bombanő a Chadtől született gyerekét.
Meg azt a típust, aki feltesz egy kérdést, és nem akarja elfogadni a válaszokat / minden segítő szándékú válaszra odaírja, hogy "az sz.r válasz", és utána azon nyafog, hogy senki nem válaszol a kérdéseire / senki nem ad neki olyan választ, ami tetszene. Pl. aki megkérdezi, hogy "hol lehetne ismerkedni nőkkel?"... és akkor mindenki mondja, hogy neki hol sikerült... írják, hogy neten, "az nem jó, ott csak a top pasiknak válaszolnak"... buliban "az nem jó, intro vagyok, nem akarok bulizni, és ott is csak az számít, hogy van-e pénzed meg autód"... vagy tényleg, azok az emberek, akik arra várnak, hogy valaki azt írja, hogy van vmi csodamódszer, amivel meg tudja javítani a bűn rossz kapcsolatát, pl. nő, akit vernek, meg pasi, akinek a nője elveszi az összes pénzét... "de hát cejetem"...
Én sem gyűlölök senkit, e van egy pár kérdező- és válaszoló tipus, aki felbax.
-minden párkapcsolati problémás kérdésre az a válasza, hogy "szakíts"
-valami kicsit megváltozott a kapcsolatban, akkor "biztos megcsal"
-az előző kapcsolatát elszúrta, "kutyából nem lesz szalonna"
-igen, az önmagukat egyfolytában sajnáltató szerencsétlenek, akik csak nyavajognak, de változtatni nem akarnak és mindenre van kifogásuk
-a "minden nő golddigger/csak a jóképű és magas pasikra megy stb. kérdezők kitalációi
Még sorolhatnám amúgy, de nem férne ki...
Amúgy, szerintem még soha nem írtam ennyire hosszú választ ezen az oldalon 😂.
26
Szerintem Martin-ra gondoltál, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!