Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik típust gyűlölöd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típust gyűlölöd a legjobban a Felnőtt párkapcsolatok rovat szereplői közül? Miért?

Figyelt kérdés

Válaszban írd le azt is, hogy milyen büntetést tartanál a megfelelőnek számukra! Ha olyat gyűlölsz, aki nincs felsorolva, azt is írd be válaszba! Illetve ha szívesen megosztanád velünk a gyűlöleted részleteit, úgy arra is nagyon kíváncsi lennék!

Pl.:

Napi 3 órán keresztül acsarkodom a fiatal csajokat kereső férfiak ellen, megölném őket legszívesebben, trancsíroznám, úgy érzem, akkora szemétség amit csinálnak, undorodom a fajtájuktól, törvény miért nincs még ez ellen?

Vagy:

Ezek az alja incelek az emberiség szemete, soha ilyen szutykot még nem fújt össze a cél, az estéim már hónapok óta dühöngéssel telnek, én minimum távolságtartási végzést adnék ki velük szemben az összes nőre, de megmondom őszintén, kiherélésben is gondolkodom!

Vagy:

Aki 25 éves lány és szűz, azzal rohadtul nem stimmel valami, ott agyban tönkre van menve a csaj, egy szörnyeteg valószínűleg, de mindenesetre egy értéktelen rongy! Nem ilyen fantasztikus aranypofa, mint Én vagyok!

stb.

2021. máj. 30. 23:23
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
96%
A kapcsolatfüggők. "Kiverte a fél fogsorom, lerúgta a vesém, aláz minden nap, de mégis szeretem mit tegyek???" - wááa
2021. szept. 24. 22:01
 32/40 anonim ***** válasza:
76%

Incelek. Kérdéseket írnak ki, és ha valaki, aki veszi a fáradságot, és értelmesen válaszol, nem érdekli őket. Hajtogatják a maguk igazát, nevetséges dolgokkal igyekeznek alátámasztani azokat.

Tisztelet a kivételnek, mert vannak páran, akik tényleg igyekeznek szemléletmódot váltani, és segítségként tekintenek a válaszokra.

2021. szept. 25. 10:27
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

32

Erről jut eszembe, a napokban volt egy felhasználó (feltehetőleg incel), aki azzal fenyegetőzött hogy az ő provokatív kérdésére (már törölték) érkezett ellen válaszokat le képernyő fotózza, jelenteni a modiknak és kitiltat minden úgynevezett "feminácit". Nem tudom mi lett belőle, feltehetőleg semmi.

2021. szept. 25. 11:40
 34/40 anonim ***** válasza:
95%
#32 A "fogadd el magad", "add önmagad", "tetsszél magadnak, és másnak is tetszeni fogsz", "mindenkinek más tetszik" szerinted értelmes válaszok?
2021. szept. 25. 12:26
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
#31 azokat nem nők írják. Tök gáz és egyforma klisés az összes.
2021. szept. 25. 17:51
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

34.

Ezek a "nesze semmi, fogd meg jól" válaszok, azoktól akik felütötték a "Közhelyszótár kezdőknek" első néhány oldalát.

2021. szept. 25. 18:00
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
En azokat, akik egyből ítélkeznek, úgy, hogy meg se próbálják érteni mások problémáit. Na azok tenyleg azt hiszik hogy a kommentek arra vannak hogy p*cs legyél másokkal, a nélkül hogy jol pofanb*sznanak
2022. jan. 25. 11:32
 38/40 anonim ***** válasza:
84%
Az inceleket, vitán felül. Siránkoznak, közben pedig eszük ágában sincs változtatni vagy megoldást keresni a problémájukra, mert őket ugyebár “senki sem érti” és “úgyis a pénzes, jóképű, szexi férfiak” kellenek a nőnek. Persze, hogy azok kellenek, nem ilyen szerencsétlenek.
2022. jan. 25. 14:25
 39/40 FoxtrotLidérc ***** válasza:
60%
34: Nem hittem benne, de amióta rendben vagyok magammal, nem ellenségesen meredek a világra, tudok nyitni mások fele, és MEREM felvállalni mindazt, ami/aki vagyok, azóta vagyok sikeres e téren.
2022. jan. 25. 15:14
 40/40 anonim ***** válasza:
89%

Én a toxikus, lehúzó beugatókat és megmondókat.

Vegyünk egy egyszerű kérdést: "A párom nem vett nekem ajándékot szülinapomra, nektek rosszul esne?"

És a válaszok:

- most komolyan ez a legnagyobb bajod? Ennyire kicsinyes/anyagias/számító vagy?

- mi f.szért nem vele beszéled meg? miért itt rinyálsz? Istenem, a világ megérett a pusztulásra...

- nem szeret, kihasznál, csak a pénzedre hajt/csak dugni akar!

- tutira megcsal!

- hagyd ott a p.csába, ha ennyire nem tisztel, akkor ez a kapcsolat már medgödlött!

- tegyél neki egy szívességet, mentsd meg magadtól, hogy találjon egy rendes nőt/pasit!

- ha összejöttél egy ilyen taplóval, meg is érdemelted, hogy megalázzon! Fogadjunk a rendes pasikat észre sem veszed!

- az ilyen csicskák meg is érdemlik! nemsokára a csaj lelép majd egy normális férfival.

Ennél komolyan mondom, még az incelek is jobbak annyiból, hogy náluk a napnál világosabb, hogy el van cseszve náluk valami, ezért nem tudnak annyira kártékonyak lenni. De ez...

2022. jan. 26. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!