Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre emlékeztek? Bravo újság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre emlékeztek? Bravo újság ('90-es évek). Szex, szerelem, gyengédség rovat. (további infó lentebb)

Figyelt kérdés

Kinek melyik kérdés a kedvence? :)

[link]

2013. aug. 26. 23:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
nem emlékszüm
2013. aug. 26. 23:03
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

16 éves fiú vagyok. Még nem volt magömlésem. Három éve végzek önkielégítést, van úgy hogy naponta kétszer-háromszor is. Lehet, hogy emiatt nem volt még magömlésem? Ráadásul a múltkor felsértettem és azóta gennyezik. Szerintem elkaptam valamilyen fertőzést. Erről senkinek nem mertem szólni, csak a legjobb barátomnak, aki azt tanácsolta, menjek el orvoshoz, aki ráadásul nő. Mit csináljak?

:ASDAD

2013. aug. 26. 23:03
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Offline gyakori/szerelemszex :) Elég öreg vagyok már, hogy emlékezzek... :)
2013. aug. 26. 23:08
 4/21 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ez sajna kimaradt de tökre hasonlit a gyakorira :D:D
2013. aug. 26. 23:12
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Haha emlékszem =D Amikor én vettem az újságot akkor már kicsit felvilágosultabb kölkök írkáltak bele, de a nővérem régi újságjai előkerültek múltkor (94-95 körüliek), na azokban voltak ezek, hát azokon sírva röhögtem xD
2013. aug. 26. 23:12
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
emlekszem. noverem nezte mindig, engem akkor még nem erdekelt. 20l
2013. aug. 26. 23:13
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdező akkor már te sem vagy egy mai gyerek :D

Amúgy persze h emlékszem, lévén hogy a 80-as évek szülötte vagyok, egyik kedvenc olvasmányom volt :DD Hajj, régi szép idők...

2013. aug. 26. 23:14
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

17 éves fiú vagyok. Sajnos, barátnőm még nem volt. Egyik tanórán nagyon unatkoztam, és kifelé bámultam az ablakon. Az osztályunk ablakában egy fecskefészek van és arra lettem figyelmes, hogy párzás van. Annyira felizgatott a dolog, hogy az 501-esemről lepattogtak a gombok. Azt hiszem a tanárnő nem vette észre a történteket, de ki kellett kérszkednem a WC-re, hogy kielégítsem magam. Ön szerint normális ez a dolog?

Erre emlékszem, hogy ezt olvastam :))))

Azt válaszolták, hogy normális dolog, de elég rossz minőségű lehet az a farmer, ha egy kis gerjedelemtől lepattognak a gombok :))

2013. aug. 26. 23:14
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Jah,mennyit röhögtem annó rajta :D egyszer irt valami hülye spiné is,akibe belerohadt egy eltört banán,ez beleégett a tudatomba :D
2013. aug. 26. 23:15
 10/21 A kérdező kommentje:
Gyakorikerdesek...akkor meg nem is volt nagyon otthon internet csak tarcsazos vagy az se amikor ezeket olvasgattuk, sot meg mobiltelefon sem.. :D
2013. aug. 26. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!