Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam meg neki hogy szeretem?
Figyelt kérdés
A párom tudja,sokszor éreztetem vele az érzéseimet,és ez forditva is igy van. Most viszont szeretnék valami nagy dologgal dobbantani.. 18 éves,imádja a kocsiját,videójátékokat,szeret még romantikázni,eléggé stilusos,de erre nem kifejezetten ügyel.Nem egy bulizós fajta,inkább ez az 'egy együtt töltött hétvége többet jelent minden bulinál' tipús.Már annyi mindent csináltam neki(fürdő,piknik,sütés,főzés stb.) hogy most igy semmi nem jut eszembe.:/ Ötletek?! :)2013. febr. 26. 21:55
1/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,de nem fogunk! ;)Amúgy meg kivánok neked is ilyesféle jókat.-.- barom.
ui: értelmes válaszokat várnák,előre is köszi.
2013. febr. 26. 22:06
3/6 anonim válasza:
Kifogtad a főnyereményt és megakarod gondolom tartani magadnak,kérd meg a kezét.
4/6 A kérdező kommentje:
Istenem.. értelmes emberből is kevés van manapság.
2013. febr. 26. 22:30
5/6 Bogesz:) válasza:
Ne is törődj velük...tipikus, szánalmas banda...-.-"
Hát szerintem ha szimplán elmennétek sétálni, mondjuk egy szép parkba, és utána beugrotok valahova kajálni, esetleg moziba, vagy bowlingozni/billiárdozni. Attól függ, hogy mi esik útba..:DD szerintem mindegy hova mentek csak legyetek együtt és beszélgessetek sokat:33 és szeressétek egymást:p egy gyönyörű napsütötte napon én tényleg a sétát javasolnám a természetben:p:D
16/L
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöööm ! :) Végre egy értelmes válasz.. és kaptam is egy ötletet hogy hol. :D Köszö köszi kösziii! Ment a pacsi.;)
2013. febr. 27. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!