Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam ki a barátnőmnek hogy tényleg szeretem?
Kérdezz a napjárol, mond el n eki ha valami bánt téged stb
Olyanokat csinálj, amit érte szivesen megtennél, hogy boldogab legyen de amugy eszedbe se jutna fáradozni cska ugy.. másvalakiért.
Szia! Szerintem...varázsold el....hívd meg egy vacsorára és bátran mond el Neki,hogy Téged bánt,hogy Ő azt érzi nem szereted eléggé...és kérd meg,hogy árulja el, mit kellene Neked tenned,hogy elhiggye. Aztán próbáld azokat alkalmazni,ha továbbra is kínlódik, akkor hagyd a francba....az ilyen nőkkel általában később is előjönnek hasonló nyűgök...
Más: Viszont lehet az a típus vagy aki olyan mint egy kőszobor...nos,az nagy gáz. Nekem volt egy pasim....mondtam Neki,hogy hiányzik...erre Ő azt válaszolta,hogy "ez így van jól" Nagyon szomorú voltam néha....
Létezik olyan is hogy szeretnyelvek. Ez azt mondja, hogy 5 fő szeretetkimutatási(?) kategória van.
Ezek a:
1. Elismerő szavak
2. Ajándékozás
3. Szívességek
4. Minőségi idő
5. Testi érintés/ölelés
Meg kell tudni hogy neki melyik az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!