Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam ki a mozgáskorlátozott barátnőmnek, hogy többet ér mindennél?
Wow! Respect!
Hát semmiképpen ne sajnálatból legyél vele. Ez öli meg a mozgáskorlátozott embereket, hogy mindenkinek a szemében ott a szánalom. Nem tudok túl sokban hozzászólni, de én is közel állok 32 évesen valami katasztrófához (súlyos cukorbeteg vagyok, az USAban dolgoztam, és összeszedtem egy kis vegyi mérgezést, ami tönkretette az inzulin termelő sejtjeimet) és az asszonykám mindenben mellettem áll, és vigyáz rám, és soha nem voltam ennyire biztos benne, hogy ha egyszer megvakulok, vagy elvesztem valamelyik végtagomat, vagy bármi ilyesmi, akkor is mellettem lesz...
Nem sajnálatból vagyok vele, szeretem, nagyon és őszintén.
Köszönöm a választ az első hozzászólónak...:)
semmi különlegeset nem kell csinálnod, viselkedj úgy ahogy normálisan viselkednél. hiába tennéd a dolgokat jó indulatból, és hiába akarsz segíteni, ő ezt nem úgy látja. persze ha segítségre van szüksége pl a tólószékkel, vagy ilyesmi, akkor persze segíts, de csinálj semmi különöset, attól csak tehetetlen selejtnek érezné magát.
egyébként mikor történt ez a dolog vele? nem lehet hogy depressziós?
azt tudom még tanácsolni, hogy nevetesd meg, a nevetés mindenen segít, persze azt sem kell erőltetni, mert akkor még meg is ver:)
és te vagy az első barátja, mert akkor érthető(bb) hogy miért ilyen.
idővel elmúlik, ne erőltesd a dolgot.
És mióta vagytok együtt? Lehet ez még kevés idő neki, a bizonyítással, lehet azt hiszi ez is egy rövid kapcsolat lesz, és nem éli bele magát annyira, mert fél hogy elveszít.
Sok boldogságot! :-)
Az előző hozzászóló vagyok.
Ha tényleg nagyon szereted, akkor feltételezem egy egész életre szeretnéd magadnak. Tudasd vele, hogy egész életre is el tudod őt így fogadni és támogatni fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!