Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mutassam ki a mozgáskorlá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mutassam ki a mozgáskorlátozott barátnőmnek, hogy többet ér mindennél?

Figyelt kérdés
Volt egy agyvérzése, megműtötték, amit elrontottak, és 2 cm-el rövidebb a bal lába, nem jó az egyensúlyérzéke, és nincs finommozgása,emiatt nem tud rajzolni. Még tud járni, de rosszabbodik a helyzet,már egyre kevesebbet tud sétálni, gyakrabban kell a kerekes szék, mikor együtt vagyunk. Engem nem zavar, ő a mindenem, hogy mutassam ki neki, hogy őt is ugyanúgy lehet szeretni és becsülni, mint akármelyik lányt? Már sokmindennel próbálkoztam, de olyan, mintha falat emelt volna maga köré, ahová nem akar senkit beengedni...Mit tegyek?(én 23, ő 21 éves)
2009. febr. 21. 07:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%

Wow! Respect!

Hát semmiképpen ne sajnálatból legyél vele. Ez öli meg a mozgáskorlátozott embereket, hogy mindenkinek a szemében ott a szánalom. Nem tudok túl sokban hozzászólni, de én is közel állok 32 évesen valami katasztrófához (súlyos cukorbeteg vagyok, az USAban dolgoztam, és összeszedtem egy kis vegyi mérgezést, ami tönkretette az inzulin termelő sejtjeimet) és az asszonykám mindenben mellettem áll, és vigyáz rám, és soha nem voltam ennyire biztos benne, hogy ha egyszer megvakulok, vagy elvesztem valamelyik végtagomat, vagy bármi ilyesmi, akkor is mellettem lesz...

2009. febr. 21. 07:50
 2/24 A kérdező kommentje:

Nem sajnálatból vagyok vele, szeretem, nagyon és őszintén.

Köszönöm a választ az első hozzászólónak...:)

2009. febr. 21. 07:52
 3/24 anonim ***** válasza:
85%

semmi különlegeset nem kell csinálnod, viselkedj úgy ahogy normálisan viselkednél. hiába tennéd a dolgokat jó indulatból, és hiába akarsz segíteni, ő ezt nem úgy látja. persze ha segítségre van szüksége pl a tólószékkel, vagy ilyesmi, akkor persze segíts, de csinálj semmi különöset, attól csak tehetetlen selejtnek érezné magát.

egyébként mikor történt ez a dolog vele? nem lehet hogy depressziós?

azt tudom még tanácsolni, hogy nevetesd meg, a nevetés mindenen segít, persze azt sem kell erőltetni, mert akkor még meg is ver:)

2009. febr. 21. 08:39
 4/24 A kérdező kommentje:
Ez születésekor történt,és azt hiszem 1,5 évesen műtötték meg...
2009. febr. 21. 08:46
 5/24 anonim ***** válasza:
81%

és te vagy az első barátja, mert akkor érthető(bb) hogy miért ilyen.

idővel elmúlik, ne erőltesd a dolgot.

2009. febr. 21. 08:57
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok neki az első, csak sokat csalódott korábban...Azt hiszem,a 6. férfi vagyok az életében.
2009. febr. 21. 09:10
 7/24 anonim ***** válasza:
69%

És mióta vagytok együtt? Lehet ez még kevés idő neki, a bizonyítással, lehet azt hiszi ez is egy rövid kapcsolat lesz, és nem éli bele magát annyira, mert fél hogy elveszít.

Sok boldogságot! :-)

2009. febr. 21. 11:07
 8/24 anonim ***** válasza:
69%

Az előző hozzászóló vagyok.

Ha tényleg nagyon szereted, akkor feltételezem egy egész életre szeretnéd magadnak. Tudasd vele, hogy egész életre is el tudod őt így fogadni és támogatni fogod.

2009. febr. 21. 11:09
 9/24 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt, eddig nem mutatta ennek jelét, és igen, mindenképp nagyon-nagyon sokáig akarom szinesíteni hétköznapjait:)
2009. febr. 21. 14:57
 10/24 anonim ***** válasza:
67%
Hogyha csak most kezd ilyen lenni, joggal megkérdezheted tőle, hogy miért... Beszélgessetek el, és legyél vele megértő. Remélem, meg fog nyílni...
2009. febr. 21. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!