Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mutassam ki a mozgáskorlá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mutassam ki a mozgáskorlátozott barátnőmnek, hogy többet ér mindennél?

Figyelt kérdés
Volt egy agyvérzése, megműtötték, amit elrontottak, és 2 cm-el rövidebb a bal lába, nem jó az egyensúlyérzéke, és nincs finommozgása,emiatt nem tud rajzolni. Még tud járni, de rosszabbodik a helyzet,már egyre kevesebbet tud sétálni, gyakrabban kell a kerekes szék, mikor együtt vagyunk. Engem nem zavar, ő a mindenem, hogy mutassam ki neki, hogy őt is ugyanúgy lehet szeretni és becsülni, mint akármelyik lányt? Már sokmindennel próbálkoztam, de olyan, mintha falat emelt volna maga köré, ahová nem akar senkit beengedni...Mit tegyek?(én 23, ő 21 éves)
2009. febr. 21. 07:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
mindenesetre sok boldogságot
2009. febr. 24. 20:45
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen:)

Azért a világ nem dől össze, ezt is kibírjuk...:)

Köszönöm szépen minden eddigi válaszolónak, most ahogy tapasztaltam, kicsit nyitottabb lett...:)

2009. febr. 25. 08:57
 23/24 anonim válasza:
Én is egy mozgáskorlátozott lány vagyok.A lényeg az,hogy érezze, hogy mellette állsz,megérted stb. Arról a problémáról pedig vond el a figyelmét,ne az legyen a téma.Tényleg igaza volt itt egy válaszadónak, amikor írta, hogy ha te jó szándékkal is mondod,hogy különleges félreértheti.Úgyhogy inkább azt ne mond neki.És tényleg igazán szerencsés lány :) ilyen fiú mint te,tényleg borzasztóan kevés van.:)
2011. febr. 5. 17:42
 24/24 anonim válasza:
Nem gondoltam volna hogy létezik még ilyen ember a világon mint te! Kicsit régi már a kérdés, de nem bírtam ki hogy ne írjak. Én egy mozgáskorlátozott srác vagyok, és mikor ilyen dolgokat olvasok, úgy érzem van még remény... a válaszadók nagy része teljesen jól látja ezt a dolgot, de szerintem már ti túl vagytok ezen a kérdésen. Ha esetleg olvasod a választ és még együtt vagytok, meg persze ha nincs ellenedre megírhatnád hogy alakult ez a dolog kettőtök között.
2011. máj. 26. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!