Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan Mutassam Ki a barátnőmnek, hogy nekem ő a legfontosabb, ő áll legközelebb hozzám, és hogy nagyon szeretem?
Nekem az előző kapcsolataim elérték, hogy visszafogottabban nyílvánítsam ki az érzéseimet, ez a rózsaszirmos, romantikusos filmnézős dolog biztos jó ötlet, de én nem tenném meg, főleg hogy mivel mondtad, friss kapcsolat...
Gondolkozz el rajta, hogy mi az amit te, magadtól tudsz neki adni túlzások nélkül (mert a rózsaszirmok szerintem túlzás, évfordulóra talán, de spontán nem tenném) és ne legyen mű a dolog mert ha megérzi a csaj, hogy színjáték, akkor ...
pont nálam is ez a helyzett!probáltam minnél többet vele lenni mert nálam lakik és mégis kevesett vagyunk együtt csak szerintem, mert ő szerinte meg én be akarom zárni!
szoval a lényeg tök mind1 mit csinálsz a csajoknak mindig az ellenkezője kell!tisztelet a kivételnek, de engem még nem hozottt össze a sors olyannal!
Romantika, romantika, romantika!!!!!!!! Ha jól csinálod, nem lehet megunni! x hónap, x év járás után is éreztesd vele, mennyire szépnek látod, és mennyire örülsz, hogy Veled jár. Ne úgy állj hozzá, hogy "udvarolni" fárasztó, sok nőnek kiábrándító a langyosvíz, nekem pl. nem elég.
Legyen önbizalmad, légy büszke, és legyenek pillanatok, amikor látja Rajtad az "elgyengülést" az Ő hatására!!! Ez atombiztos tipp! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!