Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre emlékeztek? Bravo újság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre emlékeztek? Bravo újság ('90-es évek). Szex, szerelem, gyengédség rovat. (további infó lentebb)

Figyelt kérdés

Kinek melyik kérdés a kedvence? :)

[link]

2013. aug. 26. 23:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

16 éves lány vagyok és elmentem az orvoshoz, hogy írjon fel nekem gyógyszert. Azt mondta, ha rajtam volt a barátom utána vegyem be. De ő kitalálta, hogy én legyek fölül, ő pedig alul. Csodálatos érzés volt. Így aztán ő vette be a gyógyszert. Nagyon félek, hogy mi van, mert már 2 hete nem jött meg. valamit rosszul csináltam? Mit tegyek?

ez kész :DD

2013. aug. 26. 23:23
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én annó olvastam olyat benne, hogy a csaj "terhes" lett a lepedőtől :DD

Az annó sokkal rosszabb volt mint a gyik :)

2013. aug. 26. 23:52
 13/21 anonim válasza:

Én abban az időben születtem, sok baromságból kimaradtam XD

Ezek a kérdések elég gázak..XD

2013. aug. 26. 23:52
 14/21 A kérdező kommentje:
:D:D
2013. aug. 27. 10:17
 15/21 anonim ***** válasza:

A kedvencem ez volt:

Önkielégítettem magam minden este fürdéskor 17 éves lányként a szappannal, de észrevettem az egyik ilyen alkalommal, hogy fehér foltok vannak a szappanon. Kiderült, hogy a 21 éves bátyám és az apám is azzal szokott önkielégíteni. Lehetek így terhes valamelyikőjüktől? Mit csináljak?

A válaszon is röhögtem:

Nem hiszem, hogy olyan szegények lennétek, vegyetek mindenkinek külön szappant. :-D :-D

2018. júl. 26. 12:38
 16/21 A kérdező kommentje:
5 éve írtam ki ezt a kérdést, nem is emlékeztem rá. :D Ha vkinek rossz kedve van ettől a rovattól biztosan felvidul. :D
2018. júl. 26. 12:49
 17/21 A kérdező kommentje:
2018. júl. 26. 12:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkoriban tényleg szinte csak az volt nekünk, meg persze amiket egymásnak meséltünk.

Volt, hogy a suliban, a két óra közötti szünetben olvasgattuk és már akkor is nagyon nevetséges volt egyik-másik történet.

Kettő maradt meg bennem nagyon élénken, az egyik arról szól, hogy a csajba beletört a virsli és félt, hogy megtudják a szülei, a másik pedig azt hitte, terhes lehet a zuhanyrózsától.

A régi szép idők ... de rég is volt, jézusom!

38/N

2018. júl. 26. 13:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Régi szép idők... :D

A kedvencem a fikusztól teherbe eső lány storyja volt. Azon még mindig nevetve sírok :D

2018. júl. 26. 13:35
 20/21 anonim ***** válasza:

a link már nem él, de a fecskefészkesre én is emlékszem!:)

1980-ban születtem...

2018. júl. 26. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!