Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak hány éves korig nem ciki a szülői házban élni?
Ahogy a férfiaknál is, az számit mi az oka. Ha anyucikedvence és a ps5-ön kivül nincs élete az baj.
Ha gazdasági megfontolás a jövőre való tekintettel, illetve ha a szülő ápolásra szorul az más.
Én oda-vissza szoktam költözni.
Gyűjtögetek is közben.
Amikor volt valakim akkor 2-en közösen elmentünk albérletbe de egyedül csak pénzkidobás volt, és amúgy semmi előnyét nem élveztem , sőt attól még barátnőm sem lett, hogy külön élek.
Nekem is már csak anyum él, családi ház, viszonylag elég nagy. Így viszont 2 év alatt majdnem 3 milliót félre tudtam tenni.
Iskolák után pár évvel még nem ciki.
De ha a nőket kérdezed, akkor sosem.
A legtöbb nőről, aki előadta nekem, hogy ő nem kezd olyan férfivel, aki még otthon lakik, gyorsan kiderül, hogy ő még otthon lakik. Ha rákérdezel, akkor közli, hogy "jaaa, az mááás"
nőként nem az. A pasik többségét bazira nem érdekli ha a nő otthon lakik.
Sőt a nők ezzel így is vannak, minek költözzenek el, a legtöbb kényelmesen kivárja míg lesz egy olyan pasija akihez odaköltözhet...
A nőket viszont nagyon tudja zavarni.
Mindkét nemnél a körülményektől függ. Az viszont tagadhatatlanul sokkal gyakoribb, ha fiút kiszolgálja a mama, és a gyerek se nem főz, se nem takarít, nem mos, vasal magára. Azért a lányoknál ez jelentősen ritkább.
A baj azokkal van, akik a a tipikus "mama kicsi fia", akiknek még az ételt is előrágja az anyukája.
Egyáltalán nem gáz, pláne akkor, ha gazdasági megfontolásból. Jól teszed, én is hasonlóképp!
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!