Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire jó ez? Normális felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire jó ez? Normális felnőtt férfi csinál ilyet?

Figyelt kérdés
2 hónapja rám írt az exem hirtelen a semmiből. El beszgettunk, fel is hívott kB mintha tegnap beszéltünk volna utoljára! Annyiba maradtunk, írják nyugodtan én is neki. 1 hónapja ha nem több, tegnap nap közben rá írtam, hogy mi van vele, hirtelen nagyon el tűnt. Semmi reakciót nem kaptam. De közben mikor irkalt, hivogatott, már ott volt a kislány. Akkor mire jó ez? Unatkozott? Nem térek napi rendre, de viszont ismerem már és látom is, folyamat elérhető szinte. N31
2021. jún. 10. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Unatkozik. Összejönnél még vele? Van pasid? Ha igen őt nem zavarja, hogy az exeddel írogatsz?
2021. jún. 10. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Dugni akart és senki nem volt kéznél.

Közben lett kit dugni.

2021. jún. 10. 14:03
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
31 évesen még nem esett le, hogy miért írkálnak az exek?
2021. jún. 10. 14:54
 4/6 A kérdező kommentje:
3 nem ez volt itt a lényeg... De le esett... Te meg értelmezni nem tudsz egy egyszerű szöveget ahogy látom
2021. jún. 10. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
De, nagyon jól tudok értelmezni. Ha elolvasnád párszor, amit leírtál, leesne, hogy mennyire normális.
2021. jún. 10. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Talán az exemnek is összejön valami, mert elkezdett keveset keresni, ismerem már annyira, hogy ahogy ejtik vagy ejti a csajt, keres.

Amikor szabad, persze keres, mert hátha lesz egy jó kis hancur, nem vagyok kis naiv, hogy érdekelném, mint barátnő...

2021. jún. 10. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!