28 évesen vegyek 3 szobás (2+1 vagy 1+2) szobás panellakást, ha néhány éven belül családot szeretnék, de most még egyedül vagyok?
Most venném életem első lakását. A városban az árak most picit összecsúsztak, 24-26 millióért van 47-55 nm-es 1,5 szobás lakás, amikben 18 és 11 nm-es szoba van általában. Viszont 26-27 millióért vannak 3 szobás panellakások, (egy vagy két félszobával), amikben 18, 12, 9 nm körüli szobák vannak. Utóbbi lakások 55-65 nm közöttiek elosztástól függően. Arra gondoltam akkor ha csak 1-2-3 millióval kell többet fizetni érte, miért ne vennék picit nagyobb lakást?
28 éves vagyok és egyedül élnék, de azért 3-5 éven belül jó lenne családot alapítani, apává válni. Egy-két kicsi gyerekkel pedig még kényelmes lenne a 3 szobás panel is mondjuk mostantól számítva a következő 10 évre biztos. A picit több rezsi, közös költség nem annyival drágább szerintem, hogy földhöz vágjon.
Én vagyok a 125 nm lakástulaj, én is le lettem pontozva, okoska.
Ez is csak azt jelenti, hogy ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!