Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hova költözzek inkább ezek...

Hova költözzek inkább ezek közül? Szigethalom, Szigetszentmiklós, Tököl. Vagy más város ötlet is jöhet.

Figyelt kérdés

Lakásvásárlás előtt vagyok és Budapesten vállalhatatlanul dtága minden, ezért szeretnék egy közeli településre költözni.

Dél Budán dolgozom ezért a déli agglomeráció jött szóba (Érd Diósd szintén szörnyen drágának tűnik).

Olvastam régebbi válaszokat hasonló kérdésekkel kapcsolatban, de kíváncsi vagyok, most is ez e a helyzet, nevezetesen a rémes közlekedés ami érdekelne. Én reggel fél 7 körülre járok dolgozni, abban reménykedem, hogy a dugót talán reggel el tudom kerülni autóval.

febr. 17. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért mennél oda mert olcsóbb. Okkal olcsóbb. Ha jót akarsz magadnak a Sz.Miklós körüli településeket elfelejted. Tavaly vettünk egy házat, de fél év múlva el is adtuk elmenekültünk. És akárhány ember kérdezünk mindenki menekül onnan.
febr. 17. 13:25
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
1-es, miért?
febr. 17. 13:29
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

2.

Nem tudom most mi van ott, de régen elég balhés c kategóriák voltak ott. Koszi klán meg ilyenek. Rendőröknek nekimentek rendszeresen, lövöldözés is volt stb.

febr. 17. 13:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen az olcsóság, meg az, hogy házat kaphatok 50-60 millióért, itt benn a fővárosban pedig paneleket adnak ennyiért
febr. 17. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Szigethalom jó. Békés, sok az eladó ház.
febr. 17. 19:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Annyit változott, hogy a közlekedés sokkal rosszabb lett, mint mondjuk 7-10 éve. A szigeten reggelente óriási a dugó, azóta több új lámpa, körforgalom lett, ami rontott a helyzeten. Már a gerincút is be van állva reggelente.

AKi kocsival akar innen bejárni Pestre naponta, annak nem ajánlom.

tegnap 15:22
 7/7 A kérdező kommentje:
És vannak jobb-rosszabb környékek ezekben a városokban amiket ajánlanátok vagy nem ajánlanátok?
ma 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!