Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit érhet ez a budapesti...

Mit érhet ez a budapesti (budai) lakás manapság? Milyen ajánlatot adjak?

Figyelt kérdés

A lakásnak még nincs konkrét vételára, a benne lakó mamát idősotthonba vitték, a lakás berendezéseit már hazapakolták a gyerekekhez. A mama és a család is nyitott az eladásra. A család ismerős család, ajánlatot kellene adnom, mielőtt ingatlanos kezébe adják - saját célra venném meg, első otthonnak.

A lakás Budán, a Margit körútról közvetlenül nyíló egyik utcában található. A 4-6 megállója kb. 3 perc séta.

Csupán 31 négyzetméteres, ellenben nagyon jó elosztású. Található benne több helyiség (két félszoba, külön konyha, kádas fürdő).

A ház legfelső emeletén van, mindig fényes szobák, jó kilátással.

A két félszoba ablakai egy szemben lévő, ugyanolyan magas épületre néznek. Egyik oldalirányba kinézve a Duna, a másikba a budai hegyek láthatóak.

Teljes felújítást igényel, tipikus nagymama által teljesen elhasznált lakás. A víz és villanyvezetékeket kicserélték kb. 10 éve, ezt ellenőriztem, de minden mást fel kell újítani. Padló szétkarcolva, falak a túl sok kép miatt tele vastagon fúrt lyukakkal, 50 éves villanytűzhely, 50 éves villanyfűtés, gáz nincs, közös költség alacsony.

2020. nov. 29. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 23-as és gőzöm nincs, hogy miért nekem címzed a kacajod!

És még meg is erősíted!

És nem, közben nem töröltek senki!

2020. dec. 16. 19:09
 32/69 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Végül is mi lett?

Tettél ajánlatot és mennyit? Elfogadták?

2020. dec. 16. 19:10
 33/69 anonim ***** válasza:
39%
31: istenem, de fogyatékos vagy. Veled értek egyet, a számokkal amiket írtál. Bár így utólag bánom, hogy ilyen sötét emberrel egyet értek valamiben :D
2020. dec. 17. 08:46
 34/69 anonim ***** válasza:
Ha azóta sem kelt el és még nem tettél ajánlatot, akkor most lenne időszerű, kicsit lejjebb mentek az árak.
2020. dec. 26. 19:34
 35/69 A kérdező kommentje:
Adtam egy 24 milliós ajánlatot, amin jelenleg gondolkodnak. Ez nekem nem probléma, mert ahogy láttam, még tovább estek és esnek picit a lakásárak, így 24 körül más lakást is tudok találni mostanában.
2020. dec. 29. 19:59
 36/69 anonim ***** válasza:
35: Milyen ingatlanadó van ott?
2020. dec. 29. 20:29
 37/69 anonim ***** válasza:

22: "ha van egy bevállt szerelőd(legyen az vizes stb), tőle kérd, hogy ajánljon be embereket"

Nem tud ajánlani, mert nincsenek kollegái, egyedül dolgozik.

A társasházban van, hogy aki elkezdte, elhúz menet közben külföldre, van, hogy elszámolási vita van, túlárazták és kértek be szakértővel ajánlatot, nem akar annyit fizetni a Ház, van, hogy nem tudják kiszámlázni, ahogy kérik, mert önkormányzati támogatás. Én is csak nézek....

Annyi baj van...

Ha te vállalod fele annyiért számlával, mint amennyit én és a 30. írtunk, akkor jó, akkor add meg az elérhetőséged, és téged fogunk hívni.

Nem viccből fizetünk ki x milliót valamire, hanem mert nincs olcsóbban.

2020. dec. 29. 20:37
 38/69 anonim ***** válasza:

23: Csak az esztétikai felújításról írtál, a műszaki felújításról (vezetékcserék) nem.

Nyílászárókról sem...

2020. dec. 29. 20:39
 39/69 anonim ***** válasza:
53%
Érdekes, hogy mennyien írjátok az olcsóbb árakat, de szakit már nem adtok hozzá, aki ennyiért tényleg megcsinálja.
2020. dec. 29. 20:40
 40/69 A kérdező kommentje:

#35: Foglalmam sincs a helyi ingatlanadókról, nem néztem utána. Budapest 2. kerület.

Amire rákérdeztem, az a közös költség, ami számomra abszolút elfogadható szolgáltatásokkal és árszinten van.

Többiek: Jómagam is szakember vagyok, valamint ezermesterkedem, a felújítás munkadíjára szinte semmit sem kell költenem. Csak az ablakcserét kell fizetnem, azt nem tudom egyedül kivitelezni.

2020. dec. 29. 20:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!