Mit érhet ez a budapesti (budai) lakás manapság? Milyen ajánlatot adjak?
A lakásnak még nincs konkrét vételára, a benne lakó mamát idősotthonba vitték, a lakás berendezéseit már hazapakolták a gyerekekhez. A mama és a család is nyitott az eladásra. A család ismerős család, ajánlatot kellene adnom, mielőtt ingatlanos kezébe adják - saját célra venném meg, első otthonnak.
A lakás Budán, a Margit körútról közvetlenül nyíló egyik utcában található. A 4-6 megállója kb. 3 perc séta.
Csupán 31 négyzetméteres, ellenben nagyon jó elosztású. Található benne több helyiség (két félszoba, külön konyha, kádas fürdő).
A ház legfelső emeletén van, mindig fényes szobák, jó kilátással.
A két félszoba ablakai egy szemben lévő, ugyanolyan magas épületre néznek. Egyik oldalirányba kinézve a Duna, a másikba a budai hegyek láthatóak.
Teljes felújítást igényel, tipikus nagymama által teljesen elhasznált lakás. A víz és villanyvezetékeket kicserélték kb. 10 éve, ezt ellenőriztem, de minden mást fel kell újítani. Padló szétkarcolva, falak a túl sok kép miatt tele vastagon fúrt lyukakkal, 50 éves villanytűzhely, 50 éves villanyfűtés, gáz nincs, közös költség alacsony.
Nem értem, hogy min csodálkozol?
Van mondjuk egy 12 m2-es (3mx4m) és egy 9 m2 (3x3) szoba, marad 10 m2 ebbe belefér kettő 5m2-es (2x2,5m) helyiség. Egyik a fürdőnek, másik konyhának úgy, hogy a szobái nem picikék. A panelfürdők sokszor kisebbek.
Az én konyhám 2x2,20 és ésszel minden elfér benne, még a kombinált hűtő is.
jól van 14es, látom megjött a helyi nagyokos :D
sőt, legyen 12 millió, és 15 millió a felújítása egy 30nm lakásnak :D
14: Nem kell a vezetékeket felújítani, csak esztétikai felújítás kell.
15: Budára háromszoros áron mennek ki egy csapcsöpögésért is, szóval azért nem olyan elszállt a 6 millió, de mondjuk 4 millió, mert a vezetékeket nem kell cserélni.
15: ez egy hatalmas marhaság.
3x-os áron max az megy ki, aki gyálról megy ki...
budai szereőlt kell hívni..
13: Persze hogy az. De szerintem Budapesten ez az egy ilyen lakás lehet, 31 nm-en egy szoba szokott lenni, sokszor még 60 nm-en is, szóval igen érdekes, hogy létezik ilyen!
Nálunk 1+fél szoba van külön konyhával, külön kamrával, külön előszobával, erkéllyel 41 nm-es, de ez is irtó egyedi, senki nem hiszi el, hogy van ilyen sok helyiség ilyen kis alapterületen, pedig nem is palotaépület, hanem újépítésű.
17: Aki szerelő volt nálam ő mondta, hogy ha Budára hívják, beszoroz hárommal. Mi ebben a marhaság?
Egyébként Pesten is 150 000 Ft-ért csinálnak 1-2 órás dolgot, nem kapni embert, simáén elkérhetnek ennyit.
Nekem tavaly volt ennyi egy 3 órás kőművesmunka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!