Milyen teknőst ajánlatok lakásba, kisebb vagy közepes nagyságú terráriumba?
2-es. Inkább ne írtál volna semmit.
Köztudott, hogy az ékszerteknősök elérhetik akár a 30centis nagyságot is. Az biztos, hogy nem maradnak mindig kicsik.
Egyébként pedig nagyon invazív faj, legtöbb fajtáját illegális árusítani.
Kérdező!
Nem derül ki, hogy vízi vagy szárazföldi teknőst szeretnél.
De a terrárium arra utal, hogy szárazföldit.
De egyetértek az első válaszolóval. Ha nem tudsz elegendő nagyságú életteret biztosítani az állatnak - akár vízi akár szárazföldi - akkor ne vegyél semmilyet!
Rendben. Értem. Én kérek elnézést.
Akkor majd szólok annak a "néhány" teknős tartónak pár tekis csoportban, hogy a 10-15 év és 25-30 centi körüli ékszerteknőseik márpedig nem nőhetnének meg ekkorára fogságban :) Gondolom akkor a korukkal is bajod van. De biztosíthatlak, fogságban is eléldegélhetnek akár 30 évig is :D
Engem mindig is lenyűgözött a teknősök genetikája. Nincs még egy olyan faj a bolygón (jó, sokan az aranyhalakat meg úgy an blokk a díszhalakat is így kezelik) ami ha szűk helyre kerül akkor testének összes sejtjében átíródik a DNS és nem fog az állat nagyobbra nőni, nagy fajtársainak tökéletes miniatűr mása lesz. Ja, nem.
Amúgy miért nőne csak 19 centire fogságban ? S miért pont 19 cm ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!