Mitől mentek le az ingatlanárak? Meddig marad vajon így?
A kisvárosban, vidéken/faluban élő emberek rend szerinte a környéken dolgoztak. Nah most ha az ottani vállalatok és kisebb cégek nem működnek, netán csődbe is mentek, akkor nem lesz munkalehetőség, élhetetlenné válik a község. Nem lesz munka, nem tudnak megélni az emberek.
Szerintem ez állhat a háttérben
Nem tudom, nem is érdekel, hogy mi van országosan, de pont a pécsi lakásokkal kapcsolatban ezt megkérdőjelezem. Pécs alaposan fellendülőben van, sokkal drágábbak a lakások mint 2-3 éve.
Persze e jó helyen levők.
Most is kapsz Pécs fertőzött helyein 5 millióért 1 szobás lakást, de ezek nem az etalon.
Azért annyira nem mentek le az árak, kb 5-10% között, de inkább 5.. én meg mindig inkább a kivárást látom, az eladok nem hajlandók engedni, a vevők pedig várakoznak.
Ha januárban vége a moratóriumnak, onnan számolva fel év után lehet érdekes a helyzet.
"Pest kivételével vidéken jelentősen lementek az ingatlanárak"
Hol? Ahol eddig is "fillérekért" lehetett venni?
Ja még ott sem.
Kérdező, te mégis mi a lóf@§zról beszélsz? Nem mentek le egyáltalán az ingatlanárak, sőt...
Utálom ezeket a kérdésbe bújtatott hazug kijelentéseket.
De gyerekek, tudomásul kéne már vennetek: 2015 óta az árak elszálltak az egekbe a kormány ingatlanpiaci intézkedései miatt. Azóta, ha nem születtél pénzes családba, vagy nem örökölsz NEM LESZ SAJÁT LAKÁSOD.
Kiírhattok ide naponta ezer kérdést is, de attól még EZ VAN. Törődjetek már bele végre.
NEM mentek lejjebb az árak.
NEM fognak lejjebb menni az árak.
NINCS olyan gazdasági esemény kilátásban, ami akár csak halvány reménysugár is lenne az árcsökkenésre.
Úgyhogy tessék mindenkinek szépen felírni a kezére, vagy magára tetováltatni:
"Soha nem lesz saját lakásom."
És akkor nem kell az időt ilyen kérdések kiírására fordítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!