Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mitől mentek le az ingatlanára...

Mitől mentek le az ingatlanárak? Meddig marad vajon így?

Figyelt kérdés
Gondolom a Covid, meg a válság. Vagy esetleg más? Azt látom, hogy Pest kivételével vidéken jelentősen lementek az ingatlanárak, Pécs kertvárosban nézegetek panelt, eddig ott is 15-20 millióért ment egy 2 szobás lakás pár hónapja, 1 éve, most a hasonlók ilyen 12-13 millióért is vannak már.
2020. szept. 2. 00:57
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
12%

A kisvárosban, vidéken/faluban élő emberek rend szerinte a környéken dolgoztak. Nah most ha az ottani vállalatok és kisebb cégek nem működnek, netán csődbe is mentek, akkor nem lesz munkalehetőség, élhetetlenné válik a község. Nem lesz munka, nem tudnak megélni az emberek.

Szerintem ez állhat a háttérben

2020. szept. 2. 07:21
 2/34 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, nem is érdekel, hogy mi van országosan, de pont a pécsi lakásokkal kapcsolatban ezt megkérdőjelezem. Pécs alaposan fellendülőben van, sokkal drágábbak a lakások mint 2-3 éve.

Persze e jó helyen levők.

Most is kapsz Pécs fertőzött helyein 5 millióért 1 szobás lakást, de ezek nem az etalon.

2020. szept. 2. 07:46
 3/34 anonim ***** válasza:
64%

Azért annyira nem mentek le az árak, kb 5-10% között, de inkább 5.. én meg mindig inkább a kivárást látom, az eladok nem hajlandók engedni, a vevők pedig várakoznak.

Ha januárban vége a moratóriumnak, onnan számolva fel év után lehet érdekes a helyzet.

2020. szept. 2. 08:05
 4/34 A kérdező kommentje:
#2 Mondjuk én a kertvárosi részt néztem, a belváros tényleg drágább, de ugyebár ott vannak az egyetemek.
2020. szept. 2. 08:26
 5/34 anonim ***** válasza:
86%

"Pest kivételével vidéken jelentősen lementek az ingatlanárak"

Hol? Ahol eddig is "fillérekért" lehetett venni?

Ja még ott sem.

2020. szept. 2. 08:36
 6/34 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, te mégis mi a lóf@§zról beszélsz? Nem mentek le egyáltalán az ingatlanárak, sőt...

Utálom ezeket a kérdésbe bújtatott hazug kijelentéseket.

2020. szept. 2. 09:48
 7/34 anonim ***** válasza:
70%
Van itt egy arc, aki pár naponta kiírja ezeket a kérdéseket. Lecsúszott tanulatlan proli, aki itt vezeti le frusztrációját.
2020. szept. 2. 11:00
 8/34 anonim ***** válasza:
21%

De gyerekek, tudomásul kéne már vennetek: 2015 óta az árak elszálltak az egekbe a kormány ingatlanpiaci intézkedései miatt. Azóta, ha nem születtél pénzes családba, vagy nem örökölsz NEM LESZ SAJÁT LAKÁSOD.

Kiírhattok ide naponta ezer kérdést is, de attól még EZ VAN. Törődjetek már bele végre.

NEM mentek lejjebb az árak.

NEM fognak lejjebb menni az árak.

NINCS olyan gazdasági esemény kilátásban, ami akár csak halvány reménysugár is lenne az árcsökkenésre.

Úgyhogy tessék mindenkinek szépen felírni a kezére, vagy magára tetováltatni:

"Soha nem lesz saját lakásom."

És akkor nem kell az időt ilyen kérdések kiírására fordítani.

2020. szept. 2. 11:29
 9/34 anonim ***** válasza:
41%
Az albi arak jelentosen estek 20-30 szazalekot, az ingatlan arak mondjuk tavajhoz kepest azt mondom estek 5-10et atlagban de meg igy is irrealisan magas, az atlagberekhez kepest. Europaban az atlagfizteshez merve 3. legrosszabbak vagyunk miszerint milyen gyorsan jut ingatlanhoz egy ember.
2020. szept. 2. 15:02
 10/34 A kérdező kommentje:
#7 Na most akkor linkeld be azt a kérdést, amit hasonlónak vélsz az enyémmel. Én feltettem egy teljesen ártatlan kis kérdést, te meg elkezdtél provokatív választ adni, de nyugodj meg jelenteni nem foglak. Nem az én stílusom. A #6-os is elkezd trágárkodni, nem tudom miért.
2020. szept. 2. 15:08
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!