Vásárolnátok olyan lakást aminek nincs terasza?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy egyszobás lakást 40m2 aminek nincs terasza érdemes ilyent venni nekem fura mert mindig is kertes házban laktam ezt meg befektetésnek venném kiadásra csak nem tudom zavaró e ez a bérlőknek.tegnap 21:12
1/4 anonim válasza:
Attól függ mekkora és mire néz, én direkt úgy vettem lakást hogy erkélyes legyen aztán sose ülők ki mert nem elég nagy és nem ad elég privátszférát. ma már nem biztos hogy előny lenne számomra.
2/4 anonim válasza:
Hol van a lakás? A jelenlegi albérletpiacon kb. bármit ki lehet adni, nem emiatt nem fogják kivenni
4/4 anonim válasza:
Leginkább akkor lehet probléma ha nem földszini vagy első emeleti.
Aki dohányzik az nem akar minden alkalommal lemenni az utcára vagy a közös udvarra cigizni(már ha a ház szabály engedi hogy az udvaron rágyújts).
Én befektetésnek is csak teraszosat vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!