Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol vásarolnátok lakást?

Hol vásarolnátok lakást?

Figyelt kérdés
Városban ahol lakom 22millió körül tudok venni új építésű egy szobás lakást amit kiadni olyan 80000ért tudnám viszont a mellettem levő városban a régi építésű lakások majd 40 millió körül mozognak igaz hogy nagyobb város kitudnam akar 120000 ért is adni de így nem maradna semmi spórolt pénzem amiért évekig dolgoztam.

jan. 24. 06:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz?
jan. 24. 07:09
 2/21 A kérdező kommentje:
Drágább lakás Szegeden van,én meg a határ másik oldalán Szabadkán lakom.
jan. 24. 07:13
 3/21 anonim ***** válasza:
79%
Ja, szerintem ott is lesz árrobbanás, amikor hirtelen emelkednek az ingatlan árak, én inkább ott vennék. De ez csak az én véleményem, természetesen nem tudom biztosan.
jan. 24. 07:17
 4/21 anonim ***** válasza:
56%
Szeged már nagyon túlárazott lett.
jan. 24. 07:49
 5/21 anonim ***** válasza:
92%

Szegeden bármikor ki tudod adni mivel egyetem város.

Inkább Szeged.

jan. 24. 08:16
 6/21 anonim ***** válasza:
75%

A dolognak két oldala van:

Az egyik, hogy pusztán a számok alapján a drágább lakás majdnem duplájába kerül, de csak másfélszer annyiért tudod kiadni.

De persze az is számít, hogy hol mekkora értéknövekedés várható és hogy tényleg találsz-e bérlőt.

A másik meg, hogy mik az anyagi céljaid: van olyan távlati terved a következő évekre, amihez sok pénz kell? Ha nincs akkor a pénzedet egyértelműen be kell fektetni. De valsz jobban jársz, ha nem az egész megy ingatlanba.

jan. 24. 08:58
 7/21 A kérdező kommentje:
Hat igen nekem is úgy tűnik hogy Szeged túlárazott épp ezért gondolkodom hogy vegyek egy 40 éves panelt Szegeden vagy itt s környékemen szinte féláron 5-10 éves lakást.
jan. 24. 09:00
 8/21 anonim ***** válasza:
84%

Jelenleg a román határon vennék befektetésre, amíg fel nem mennek az árak.

Amúgy meg ott vegyél, amire pénzed van. Eleve kiadásra veszed, számold ki hány év alatt térül meg a befektetésed... én személy szerint ennek a kiadásra lakástvenni dolognak értelmét sem látom, ha eleve csak ennyi pénzed van.

jan. 24. 09:14
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Győrben élek

2016-ban vásároltam a 1,5 szobás lakásomat 9,6millióért.

Azóta teljesen felújítottam.

Van egy ingatlanos ismerősöm, kíváncsiságból megkérdeztem,hogy szerinte mennyit érhet.

Azt mondta,hogy 40 millióért 1 hét alatt találna rá vevőt.

( Persze eszembe sincs eladni)

Hát azt mondom,hogy ma már Győrben 30 millió forint alatt nincsen eladó lakás.

jan. 24. 09:37
 10/21 anonim ***** válasza:
55%

Szeged is ennyire túlárazott lett már.

Konkrétan bruttó 3,5 százalék haszon lenne rajta a tervek szerint.

jan. 24. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!