Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol vásarolnátok lakást?

Hol vásarolnátok lakást?

Figyelt kérdés
Városban ahol lakom 22millió körül tudok venni új építésű egy szobás lakást amit kiadni olyan 80000ért tudnám viszont a mellettem levő városban a régi építésű lakások majd 40 millió körül mozognak igaz hogy nagyobb város kitudnam akar 120000 ért is adni de így nem maradna semmi spórolt pénzem amiért évekig dolgoztam.

ma 06:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hol laksz?
ma 07:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Drágább lakás Szegeden van,én meg a határ másik oldalán Szabadkán lakom.
ma 07:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja, szerintem ott is lesz árrobbanás, amikor hirtelen emelkednek az ingatlan árak, én inkább ott vennék. De ez csak az én véleményem, természetesen nem tudom biztosan.
ma 07:17
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Szeged már nagyon túlárazott lett.
ma 07:49
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Szegeden bármikor ki tudod adni mivel egyetem város.

Inkább Szeged.

ma 08:16
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

A dolognak két oldala van:

Az egyik, hogy pusztán a számok alapján a drágább lakás majdnem duplájába kerül, de csak másfélszer annyiért tudod kiadni.

De persze az is számít, hogy hol mekkora értéknövekedés várható és hogy tényleg találsz-e bérlőt.

A másik meg, hogy mik az anyagi céljaid: van olyan távlati terved a következő évekre, amihez sok pénz kell? Ha nincs akkor a pénzedet egyértelműen be kell fektetni. De valsz jobban jársz, ha nem az egész megy ingatlanba.

ma 08:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Hat igen nekem is úgy tűnik hogy Szeged túlárazott épp ezért gondolkodom hogy vegyek egy 40 éves panelt Szegeden vagy itt s környékemen szinte féláron 5-10 éves lakást.
ma 09:00
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

Jelenleg a román határon vennék befektetésre, amíg fel nem mennek az árak.

Amúgy meg ott vegyél, amire pénzed van. Eleve kiadásra veszed, számold ki hány év alatt térül meg a befektetésed... én személy szerint ennek a kiadásra lakástvenni dolognak értelmét sem látom, ha eleve csak ennyi pénzed van.

ma 09:14
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

Győrben élek

2016-ban vásároltam a 1,5 szobás lakásomat 9,6millióért.

Azóta teljesen felújítottam.

Van egy ingatlanos ismerősöm, kíváncsiságból megkérdeztem,hogy szerinte mennyit érhet.

Azt mondta,hogy 40 millióért 1 hét alatt találna rá vevőt.

( Persze eszembe sincs eladni)

Hát azt mondom,hogy ma már Győrben 30 millió forint alatt nincsen eladó lakás.

ma 09:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Szeged is ennyire túlárazott lett már.

Konkrétan bruttó 3,5 százalék haszon lenne rajta a tervek szerint.

ma 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!