Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol vásarolnátok lakást?

Hol vásarolnátok lakást?

Figyelt kérdés
Városban ahol lakom 22millió körül tudok venni új építésű egy szobás lakást amit kiadni olyan 80000ért tudnám viszont a mellettem levő városban a régi építésű lakások majd 40 millió körül mozognak igaz hogy nagyobb város kitudnam akar 120000 ért is adni de így nem maradna semmi spórolt pénzem amiért évekig dolgoztam.

jan. 24. 06:39
1 2 3
 11/21 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Dunaújvárosban 20 ért vehetsz másfél szobásat. 130 ért ki lehet adni.
jan. 24. 13:40
 12/21 A kérdező kommentje:
Hat igen ezt elhiszem de valamilyen szinten úgy gondolom jobb hogy ha a lakhelyemtől nincs olyan messze a lakás mert ha gond van vagy új bérlőnek mutatom meg a lakást akkor ne keljen 200 km utaznom.
jan. 24. 14:27
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
Az olcsóbbat, hiszen arányaiban többért lehet kiadni.
jan. 24. 20:27
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

Nem csak szeged lett túlarazott.

Mi anno a panelt vettük Miskolcon 4,5 millióért a belvárosban (!), 2017-ben.

Tavaly csak úgy kihivtam egy ingatlanost hogy mennyiért tudna eladni.

30 milliót mondott ha gyorsan kell a pénzt, ha raer 35-ert is megveszik. 55nm+ erkély.

Felettünk egy romhalmaz, amit még boooven újítani kell árulják jelenleg 23 misiert.

Azért hihetetlen hogy egy panel meg Miskolcon is 30 Misi. De ha eladnam, vagy kiadnam, holnap találnék vevőt/albérlőt mert egyetemvaros. 3 tombbel arebb ugyanekkora lakás 150+ rezsi. Bútor nincs benne csak a konyhabutor és a fürdő, WC. Hát szuper gondoltam 😃

Amúgy én inkább szegeden vennék lakást.

jan. 24. 21:30
 15/21 A kérdező kommentje:
13as igen épp ezen gondolkodom én is hogy lényegesen nagy a különbség a lakás ára és a későbbi esetleg bevétel között
jan. 24. 21:43
 16/21 anonim ***** válasza:

15: Egyébként újépítésűben tényleg van 22-ért?

Egyáltalán semmilyent nem találtam ott 26-28 alatt....

jan. 24. 22:06
 17/21 A kérdező kommentje:
Igen van 570000/m2 az ár onnan indul
jan. 25. 07:04
 18/21 anonim ***** válasza:
És hol hirdetik?
jan. 25. 12:20
 19/21 A kérdező kommentje:
4zida.rs
jan. 25. 13:55
 20/21 anonim ***** válasza:
Én Szegeden vennék. Szeged elég nagy város, ahol folyamatos a fejlődés. Új gyárak épülnek, nem fognak lentebb menni az ingatlan árak. Egyetemváros is, most nincs olyan nagy különbség a kiadásnál, de ez később lehet, hogy változni fog. Debrecenben is nagyon elszabadultak az árak, ahogy épülnek a gyárak. Az árak is magasak, így egyre többen fognak albérletben élni, mert venni nem tudnak, így az albi díjak is emelkedni fognak. Ha biztosra akarsz menni, akkor Szeged.
febr. 5. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!