Hol vásarolnátok lakást?
Figyelt kérdés
Városban ahol lakom 22millió körül tudok venni új építésű egy szobás lakást amit kiadni olyan 80000ért tudnám viszont a mellettem levő városban a régi építésű lakások majd 40 millió körül mozognak igaz hogy nagyobb város kitudnam akar 120000 ért is adni de így nem maradna semmi spórolt pénzem amiért évekig dolgoztam.jan. 24. 06:39
11/21 mindentudó99 

válasza:

Dunaújvárosban 20 ért vehetsz másfél szobásat. 130 ért ki lehet adni.
12/21 A kérdező kommentje:
Hat igen ezt elhiszem de valamilyen szinten úgy gondolom jobb hogy ha a lakhelyemtől nincs olyan messze a lakás mert ha gond van vagy új bérlőnek mutatom meg a lakást akkor ne keljen 200 km utaznom.
jan. 24. 14:27
13/21 anonim 

válasza:

Az olcsóbbat, hiszen arányaiban többért lehet kiadni.
14/21 anonim 

válasza:

Nem csak szeged lett túlarazott.
Mi anno a panelt vettük Miskolcon 4,5 millióért a belvárosban (!), 2017-ben.
Tavaly csak úgy kihivtam egy ingatlanost hogy mennyiért tudna eladni.
30 milliót mondott ha gyorsan kell a pénzt, ha raer 35-ert is megveszik. 55nm+ erkély.
Felettünk egy romhalmaz, amit még boooven újítani kell árulják jelenleg 23 misiert.
Azért hihetetlen hogy egy panel meg Miskolcon is 30 Misi. De ha eladnam, vagy kiadnam, holnap találnék vevőt/albérlőt mert egyetemvaros. 3 tombbel arebb ugyanekkora lakás 150+ rezsi. Bútor nincs benne csak a konyhabutor és a fürdő, WC. Hát szuper gondoltam 😃
Amúgy én inkább szegeden vennék lakást.
15/21 A kérdező kommentje:
13as igen épp ezen gondolkodom én is hogy lényegesen nagy a különbség a lakás ára és a későbbi esetleg bevétel között
jan. 24. 21:43
16/21 anonim 

válasza:

15: Egyébként újépítésűben tényleg van 22-ért?
Egyáltalán semmilyent nem találtam ott 26-28 alatt....
17/21 A kérdező kommentje:
Igen van 570000/m2 az ár onnan indul
jan. 25. 07:04
19/21 A kérdező kommentje:
4zida.rs
jan. 25. 13:55
20/21 anonim 

válasza:

Én Szegeden vennék. Szeged elég nagy város, ahol folyamatos a fejlődés. Új gyárak épülnek, nem fognak lentebb menni az ingatlan árak. Egyetemváros is, most nincs olyan nagy különbség a kiadásnál, de ez később lehet, hogy változni fog. Debrecenben is nagyon elszabadultak az árak, ahogy épülnek a gyárak. Az árak is magasak, így egyre többen fognak albérletben élni, mert venni nem tudnak, így az albi díjak is emelkedni fognak. Ha biztosra akarsz menni, akkor Szeged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!