Vásárolnátok olyan lakást aminek nincs terasza?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy egyszobás lakást 40m2 aminek nincs terasza érdemes ilyent venni nekem fura mert mindig is kertes házban laktam ezt meg befektetésnek venném kiadásra csak nem tudom zavaró e ez a bérlőknek.febr. 2. 21:12
11/15 anonim 

válasza:

#9 nincs igazad, nagyon is hogy lehet válogatni, mert van eladó bőven. Csak manapság (extrán) meg kell fizetni ha extra igények vannak.
12/15 anonim 

válasza:

Nekem erkély nélküli lakásom van, de nem lakok ott, ki van adva, bérlőt mindig találok.
Viszont annak, aki szeretne cserépben néhány növényt nevelgetni, vagy dohányzik, azoknak aranyat érhet egy erkély.
13/15 anonim 

válasza:

Igen. Senkit nem ismerek aki használná a lakásához tartozó teraszt
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek ezek szerint csak nekem volt fura hogy nincs erkélye a lakásnak mert én kertes házban nőttem fel.
febr. 4. 15:52
15/15 anonim 

válasza:

Van, akinek fontos, míg sokaknak nem. De aki szeretne sem biztos, hogy végül teraszosat vesz, ha nem talál a pénzéért. És még lerobbant kis ablaktalan lukakat is el lehet adni. Mindig az ár-érték arány dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!