Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Érdekelne mások véleménye ők...

Érdekelne mások véleménye ők mit gondolnak fiatalon hogyan lehetne házat vásárolni?

Figyelt kérdés
Olyan lehetetlen dolognak látom. Még ha keresel 300 ezret is és a szüleiddel élsz és felretudsz tenni 200at úgyis legalább 10 év kell egy házhoz és nem jobb a helyzet ha többet se keresel,plusz bejonnek olyan kiadások amik váratlanul érnek szóval 10 év kéne úgy hogy rosszul élj csak spórolj,hogyan lehetne úgy 3-4 év alatt össze szedni egy ház árát 40 millió ftot pl hogy közben jól is él az ember?

2020. aug. 12. 22:27
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:

51-es

Átlagban az már nagyon jónak számít hogyha szülök fizetik a tanítatást. Emellé legtöbben többet már nem tudnak adni.

Vagy neked fizették egyetemet főiskolát és 10 millió forinttal útnak indítottak?

Ez a társadalom felső 10%-aka.

2020. aug. 14. 22:19
 52/60 anonim ***** válasza:
24%
Beviz Elek, úgy látom te direkt nem akarod megérteni, amit a másik mond. Cafeteriat még egy csóró közalkalmazott is kap és te nem számolsz vele? Az a te bajod. Pedog nem ártana, mert lehet így többet tudnál félrerakni. 28 évesen nem gondolnám, hogy a kérdés nem nekem szól, mikor van saját lakásom, a saját pénzemből, amit nem örököltem, hanem megkerestem, és hamarosan csaladi hazam is lesz, ehhez még kell pár év.
2020. aug. 14. 23:29
 53/60 anonim ***** válasza:
69%

Vegyétek már észre, hogy az illető troll. Semmi valóságalapja nincs a mondanivalójának, csak szándékosan provokál titeket. Sajnos ez a típus ez ilyen. Direkt olyan hozzászólásokat ír, amivel kiakasztani akarja az embereket.

Ez is tipikusan ilyen. Bár már háromszor annyiba kerülnek a lakások, mint öt éve, bár az élet költségei is kilőttek, mint a rakéta, de nem baj, ő habzó szájjal állítja, hogy csak "pénzügyi tudatosság" kérdése, és akinek nincs lakása, az lúzer.

Ez ilyen tipikus gyakoris stratégia. Ha az lenne a kérdés, hogy mennyi 3-szor kettő, akkor ez a troll elkezdené bizonygatni, hogy az 8 vagy 12 vagy 23. És aztán jönnének a válaszok, hogy "mert begyöpösödött lúzerek vagytok, meg ódivatú matematikával jöttök" és "ez a baj veletek, hogy nem vagytok fogékonyak az újra" esetleg flegmán gúnyolódna, hogy "jajj számtan meg blablabla".

Lakáshoz jutni 2015 óta esélytelen önerőből.

Még ha szüleidnél élsz, és csak magadról kell gondoskodni, akkor is brutálisan magasak már az élet költségei. Nem fogok statisztikákat linkelni, gondolom mindenki jár boltba és ezen a bolygón él.

Ha évente egymillió forintot félreraksz - és ezzel már egy erős példát mondtam - akkor is még fényévekre vagy a saját lakástól. És akkor még nem számoltunk hitelt (plusz 50%), illetékeket, bútorokat, még egy tisztasági festés sincs benne.

Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy az ember azért nem szüleivel akar élni még 30 éves korában is, de már hamarabb sem. Akár egyedül, akár párral kivesz egy albérletet, teljesen külön akar élni, és ennek megint csak durva költségei vannak.

Az államnak sose lett volna szabad manipulálnia az ingatlanpiacot ily módon. Önkormányzati bérlakásprogramokat kellett volna indítani izomból. Na mindegy...

Troll fiúcskával pedig ne foglalkozzatok. Olyan képtelen baromságokat ír, amiket válaszra se kellett volna méltatni. Napi ezres kaja...🤦‍♂️ Maximum akkor, ha fényevő vagy, esetleg 30 kilós miniember.

2020. aug. 15. 07:18
 54/60 anonim ***** válasza:
Napi ezres kaja? :D de mit nem értesz rajta, hogy ketten élünk együtt? Nem tudsz számolni? Attól, hogy azt írod troll vagyok talán valóra válik? vagy mi a célod vele? Majd biztos hirtelen nem lesz lakásom sajat pénzből, hirtelen még sem lesz ennyi tartalék pénzem,.mert szerinted ezt nem lehet elérni, csak azért, mert te neked nem sikerül :) Nem gyanús, hogy neked nincs semmid és nem neked, hogy valamit te csinalsz rosszul?
2020. aug. 15. 09:34
 55/60 anonim ***** válasza:
92%

Persze, persze... hát nyilván te vagy a király. Az élet császára. Lakás, autó, megtakarítás, vezető pozíció, modell barátnő, téged kéne kiplakátolni a városban...

Na ha eddig bárkinek kétsége lett volna itt a vergődő emberünk trollságában, az olvassa el néhányszor az 55-ös választ.

Ezzel a hozzászólásoddal most akkora öngólt rúgtál, hogy már érvelnem sem kell ellened. ^^

Ügyes vagy pajti, bár jobban hasonlítanánk rád :(.

2020. aug. 15. 09:58
 56/60 anonim ***** válasza:
Persze, 0 indok, csak megint üres fecsegés és támadás :) Mint mikor leírom, hogy saját lakásban lakom,.akkor is egyből biztos én költözted oda a páromhoz, mikor kiderül, hogy nem, akkor biztos örököltem :) így meg egy nálatok. Bele akartok itt magyarázni mindent a másik mondandójába, csak hogy a saját sikertelenségeteket leplezzétek, de köszi, ezt a gyk-n massal talán el tudod hitetni, én akkor is jót nevetek rajtad itthonról a való vilagbany amit te annyira nem hiszel el :) jah es ne menj el profil alkotónak, mert azt sem sikerült ennyi komment után kiderítened, hogy nem ferfi vagyok, ezért nem megyek bele ebbe a farokméregetés témába, amit erőltetsz
2020. aug. 15. 10:05
 57/60 anonim ***** válasza:
92%

57-es: te tényleg teljesen nyomorék vagy.

Mit is tudsz te rólam igazából, te szerencsétlen? Azt se tudod, mi a nevem, mit dolgozom, hogyan élek, de már osztod az észt és próbálsz leszólni.

Olyan vagy, mint a kutyák. A kistestű kutyák sokszor agresszívek, mert érzik, hogy nagyokhoz képest jelentéktelenek. Ezért ugatással és támadással akarják kompenzálni a saját jelentéktelenségüket.

Most komolyan nekem akarsz magyarázni anonim módon? Tényleg szánalmas vagy. Kötekedsz itt már két napja, mint egy hisztis elmebeteg, de azt nem veszed észre, hogy mindenki fogja a fejét rajtad.

Ui.: üzenem a párodnak, hogy tanuljon meg rendesen kefélni, akkor talán nem lennél ennyire frusztrált, rosszindulatú, kielégületlen nyomorék, aki anonim beszólogatással akarja enyhíteni a szerencsétlenségét. Én nem tudom neked mid van a való életben, és mid nincs, de köttesd el minél hamarabb amid van, mert egy ilyen féregnek nem lenne szabad semmilyen módon szaporodnia.

Na további jó fröcsögést, kicsiszuka!

2020. aug. 15. 10:42
 58/60 A kérdező kommentje:
57es,jól beszélsz ilyeneket elkell nyomkodni
2020. aug. 15. 11:01
 59/60 anonim ***** válasza:
Egyedül nem kell 40 millás ház, de még párban is elég egy 16 milliós lakás. Egyedül erre pár év alatt összejön az önerő, és hitellel már lehet is venni lakást. Arról nem is beszélve ha van párod, akkor duplaannyi pénzt tudtok félretenni, és fele idő alatt tudtok közösen lakást venni.
2020. aug. 15. 11:01
 60/60 anonim ***** válasza:
Annyiból tanulságos a sztori, hogy szinte mindig kiderül az ilyen szájhősködés mögött mindig vannak elfelejtett részletek, hátterek.
2020. aug. 15. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!