Érdekelne mások véleménye ők mit gondolnak fiatalon hogyan lehetne házat vásárolni?
Ez egyszerű matematika, csak pénzből tudsz házat venni, tehát ha nincs annyi, vagy másra költöd, akkor sehogy.
Én pl. 20 évesen vettem egy telket, ami 8 év múlva ipari terület lett, eladtam és az árából vettem egy félkész házat, 2 év alatt, sok munkával befejeztem. A munkatársam egy nagyon rossz állapotú házat vett, 3 évet dolgozott rajt, teljesen felújította. Szinte minden pénzt erre költöttünk mindketten.
Lehet még hitelt felvenni, de akkor meg utólag költöd a visszafizetésre a bevételed nagy részét.
Hol és hány főre szeretnél venni?
Mindenhol van olcsóbb is, a legdrágább környékeken is.
" 40 millió ftot pl hogy közben jól is él az ember"
Választottunk a kettő közül.
Neked is döntened kell.
Mondjuk választhatód, hogy 8 alatt veszel házat, és amíg összegyűjtöd, nem élsz olyan nagyon jól.
Hitelt kell felvenned.
Ha 10 evig sporolsz akkor mire hazat vennel addigra az mar nem 40 millio lesz hanem tobb. A haz arak mennek fel...
Nekunk nem volt sok penzunk de vettunk fel hitelt es most torlesztoreszletre koltjuk a penzt alberlet helyett.
Ne ugy gondolkozz hogy neked nehany even belul lesz egy tehermentes hazad. A mienken 30 ev hitel van.
Inkabb fizetem a 30 ev hitelt mint alberletet eletem vegeig.
Ha van hol lakni ingyen, szulok nem kernek penzt lakhatasert akkor persze az ember azt gondolna hogy kihuzza nehany evig es vesz hazat.
Ebbol a nehany evbol lesz 10-20 vagy tobb, akkor addig ott fogsz lakni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!