Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Érdekelne mások véleménye ők...

Érdekelne mások véleménye ők mit gondolnak fiatalon hogyan lehetne házat vásárolni?

Figyelt kérdés
Olyan lehetetlen dolognak látom. Még ha keresel 300 ezret is és a szüleiddel élsz és felretudsz tenni 200at úgyis legalább 10 év kell egy házhoz és nem jobb a helyzet ha többet se keresel,plusz bejonnek olyan kiadások amik váratlanul érnek szóval 10 év kéne úgy hogy rosszul élj csak spórolj,hogyan lehetne úgy 3-4 év alatt össze szedni egy ház árát 40 millió ftot pl hogy közben jól is él az ember?

2020. aug. 12. 22:27
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
89%
#30 a havi 300-ból 200-at? :D
2020. aug. 14. 16:35
 32/60 anonim ***** válasza:
38%
Én havi 250ezerből 150ezret mindig félreteszek, van kocsim, eszem rendesen, ruham is van, a nyáron holnap lesz a 3. koncert, amire megyek és nyaralni is voltam már idén. Csak szervezés kérdése minden
2020. aug. 14. 16:54
 33/60 anonim ***** válasza:
55%
Akkor gondolom lakhatásra nullát költesz. Egy autó eleve 50 havi szinten ha nagyon alap. A kaja gondolom egy ezres van azért naponta, szóval az még 30, de itt nagyon szorosra vettük. és akkor marad havi 20 amiből ruhák, telefon, internet, műszakicikkek, fodrász, orvos, nyaralás, koncertek stb minden más kijön. hát ez még a nulla lakhatással is necces.
2020. aug. 14. 17:03
 34/60 anonim ***** válasza:
28%
Saját lakásom van, 25ezer a rezsi, s mivel ketten lakunk benne, igy kemény 12500 ft a rezsi :) a kocsi meg nem egy 30 evés bmw, hogy havi 50ezerbe kerüljön a fenntartása, 3 éve megvan, 20ezernél nem jön ki többé havonta
2020. aug. 14. 17:09
 35/60 anonim ***** válasza:
Ezzel kellett volna kezdened hogy van saját ingatlanod, így persze hogy 100 ezerből ki lehet jönni, itt a kérdésben arról volt szó hogy nincs saját ingatlanja, mostani árak már olyan magasak hogy egy panel is évtizedes gyüjtést igényel úgy hogy havi 300 ezret félre tesz az ember :D
2020. aug. 14. 17:11
 36/60 anonim ***** válasza:
0%
Ez a baj veletek fiúk. Azt hiszitek, hogy mas is olyan idétlen dolgokra költi a pénzét, mint ti (egy kocsira havonta 50ezer, wtf?), ezért szerintetek mindenki, akinek van pénze vagy hazudok, vagy nem költ kajára, vagy a szüleinél lakik. Minél hamarabb belátjátok, hogy nem tudtok a pénzzel bánni és változtattok rajta, annál hamarabb lesz nektek is lakásotok, mint nekem
2020. aug. 14. 17:12
 37/60 anonim ***** válasza:

Örököltél egy lakást. Abból könnyü spórolni...

Nincs kocsim. Nem verem el a pénzemet, szegény környéken élek, a fizetésem 75%-át elteszem de így is évtized mire lehet vmim.

2020. aug. 14. 17:16
 38/60 anonim ***** válasza:
100%

#37 egy csomo oldalon kiszámolták az autók havi teljes költségét és az ötven az egy kis szám. te nem számolsz bele egy csomó mindent. biztosítást, javítást, gumik, autópálya matrica, amortizációt stb.

bocs de az jön le, hogyon szerencsés helyzetből jössz és nem látod a dolgok valódi költségeit. A kaja napi 1000el is nagyon minimumot írtam, ha ezt leosztod három étkezésre. arra fogadn3k, hogy ténylegesen jóval többed megy el erre.

2020. aug. 14. 17:21
 39/60 anonim ***** válasza:

De, beleszámoltam mindent a kocsiba, még az javításokat is. És nem örököltem lakást, én magam vettem.

A kaját meg felesleges kiszámolgatni per nap, vagy ti minden nap főztök és mindig ugyanannyit esztek? Sosem főztök több adagot? mindig csak magatokra főztök?

2020. aug. 14. 17:31
 40/60 anonim ***** válasza:
92%

ok szóval a 150 megtakarításokból már vettél egy lakást, úgy, hogy előtte is lakni kellett valahol, szóval nem. lehetett 150 se a megtakarítás.

itt egy cikk, de van ezer. de lehet te jobban vágod mint a szakírók.

[link]

amúgy az egész sztoid úgu hangzik, hogy igazából fogalmad sincs mennyi az élet költsége. gondolom itt ott az öledbe hullik innen onnan nagyobb összeg pl családileg és ezért nem látszik, hogy mennyi megy el ténylegesen mire.

amúgy egy csomó ilyen van, hogy valaki tolja, hogy mennyire penge mekkora selfmade man, aztán jönnek a lábjegyzetek sorra, mint itt is.

2020. aug. 14. 18:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!