Milyen házimunkát végzel?
Mosogatás, portörlés + porszívózás, rendrakás, flakonok és üveg elvitele a szelektív gyűjtőbe, pékségbe járás kenyérért, néha főzés.
22L még tanulok, szüleimmel élek
Még tanulok de amit csak kell, kompletten mivel egyedül élek.
25
Mindent magam végzek el, mivel egyedül élek. Általában boldogulok, néha kevesebb sikerrel.
Egyéni vállalkozó vagyok.
23/F
Bent: főzés-mosás-takarítás,
Kint: fűnyírás, gallyazás, mostanában favágás, kert, állatok (20 csirke, 5 birka, hamarosan két disznó) ellátása, az ól tisztántartása.
A második gyerekkel vagyok itthon.
25N
Minden házimunkát én látok el.
32N/aupair
Főzés, mosás, mosogatás, wc-mosdó-kád pucolása, tükrök, ablakok mosása, konyhapult takarítása, az elektromos főzőlap, sütő kipucolása, mosogató rendben tartása, porszívózás-felmosás, portörlés, vasalás, teregetés (igen, ez is ide tartozik, kva sok idő), szemét összekészítése (ez már csak elvi kérdés is, ezt csakazértis nem én viszem le :D ), az általános rend fenntartása (könyvek, tiszta/szennyes ruhák megfelelő helyen tartása, a macska által levert vackok visszapakolása, stb).
23 éves vagyok, a vőlegényemmel élek, tanulok és heti 30 órában mellette gyakornokként dolgozom.
Szoktam takarítani, mosni, néha főzni. A munkám top secret, nem adom ki itt sorry.
28F
26L, tanuló, diákmunka
Minden házimunkát megcsinálok javítás, porszívó tisztítás, lefolyótisztítás és villanykörte cserélésen kívül.
A napi teendőket befelezzük a vőlegényemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!