Rezeda2 kérdése:
Tűzhelyen lévő serpenyőben kigyullad a túlhevült olaj, hogyan kell eloltani?
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 14:32
1/13 anonim válasza:
Én bevizeztem egy nagy frottírtörölközőt és letakartam vele.
2/13 anonim válasza:
Fedőt rá.
Vagy szórd meg liszttel.
5/13 anonim válasza:
A legpraktikusabb rátenni a fedőt, akkor hamar elalszik. Vízzel oltani nem szabad, mert ha szétfröcsköli az égő olajat, akkor az egész konyha meggyulladhat.
7/13 tigress válasza:
Csak vízzel ne! Én a fedős módszert ismerem. 6. komment: Tenálad mit keres a mosópor a konyhában, hogy csak úgy hirtelen oda bírsz kapni érte? Nem veszi át a kaja a mosópor illatát?
8/13 anonim válasza:
Értetlenkedés helyett inkább a fantáziád használd, a konyha és a fürdő között alig van távolság, így nem kell messzire mennem, ha úgy adódik. te ezt teljesen elképzelhetetlennek tartod?
9/13 tomy88trance válasza:
Homok! Ha áramnál van tűz akkor szintén ezt szokták alkalmazni :)
10/13 anonim válasza:
Mi van Troll banda nem tudjátok? SÓT BELE!!!!! egyből kialszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!