Mivel mossam le az olajat?
Figyelt kérdés
Délután nagytakarítást szerettem volna(meglepetés, könnyítés anyukámnak), s az olajat, ecetet ilyesmit a fürdőkádba pakoltam. Utólag meglátszott, hogy az étolaj kupakja nem volt lenyomva s kifolyt majdnem 1 liter olaj. Kb. 1 órát volt olajos a kád, forró vízzel leöblintettem de még mindig nagyon csúszik s érződik a szaga. Mit lehet tenni, ami nem hagy szagot? Mivel takarítsam fel? Anyukám 4 óra múlva jön haza, mit tegyek addig? Tényleg jó szándék volt, úgyhogy ezt a bakit nem szeretném ha megtudná. Hálásan köszönöm!2012. jún. 5. 18:09
1/4 anonim válasza:
Forróvíz + mosogatószer, mosogatószivaccsal? Annak oldania kell.
2/4 Shai-Hulud válasza:
OK, a mosogatószer + szivacs tényleg segít a dolgon, de én nem hiszem, hogy anyukád nagyon legorombítana a dologért. Hiszen segíteni próbáltál - ilyen baleset pedig bárkivel előfordulhat - még vele is. És szerintem ezt ő is tudja. :-)
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyrészt megoldotta a mosószer+ szivacs+ forróvíz. Sajnos még kicsit síkos 1-1 kis részen, meg a szag azért érződik kicsit. Hát nem szidna össze, de hozzászoktam, hogyha valamit elrontok, hibázok, azt kijavítom épp ezért szeretem mindig ehhez tartani magam(s így többet is tanulok, mintha édasanyám csinálná meg).
2012. jún. 5. 18:32
4/4 anonim válasza:
Mosószódával teljesen el tudod tüntetni az olajat és a szagát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!